αχαχχααχαχαχ εχω τοσες δουλειες σημερα john john που ειπα να βαλω το πλαστικο χωρισματακι...
Επιασε το χωρισμα οποτε ολα μια χαρα...εφτιαξα ενα κενο 4-5 cm οποτε ολα μια χαρα πιστευω...Θα δειξει οταν βαλω μπροστα την αντλια |
μακαρι να πιασει και να μην φυγει με το παραμικρο..
|
Μακαρι γιαννη,θα δειξει σημερα στον πειραματισμο που θα κανω....ελπιζω να μην εχει μεγαλη πιεση λογω νερου..αν και θα βαλω την ελαφροπετρα να ακουμπαει πανω του για να εχει καποιο ειδος αντισταση...αργοτερα θα γραψω και τα κοστολογια...
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ------------------------- Λοιπον οπως υποσχεθηκα Κουτι Σαμπλα 22 λιτρων:4,99€ Καπακι Για σαμπλα 22 λιτρων:1€ Υδραυλικα Σωλήνας Pvc 25αρης 2μετρος(ηθελα πολυ και για κατι αλλα που φτιαχνω) χωρις ΦΠΑ:2,72€ 4 Γωνιες Φ25 PVC:1,57€ 2 γωνιες Φ25 45μοιρων:1,22€ 2 Παροχες δεξαμενης 3/4 :2€ περιπου 1 Παροχη δεξαμενης 1/2 :1€ περιπου Μαστος για 1/2 & Γωνια 1/2 :2€ Συνολο:16,5 € Αυτα.. Ευχαριστω για ολα και παλι...Θα γραψω ακομα μια φορα το βραδακι οταν θα το τεσταρω... |
3 Συνημμένο(α)
Ας βαλω κι εγω 2-3 φωτο , ετσι για την ιστορια.
Εβαλα και το χωρισμα απο τζαμι, καλα εκατσε μονο την ελαστικοτητα του πλαστικου φοβαμαι , αλλα θα δειξει ο χρονος αν αντεξει.. Για την ωρα δειχνει οκ. |
μια χαρα γιανναρα...
Εσυ με την σιλικονη το εχεις το αθλημα βλεπω :D Κατσε να δεις το βιντεο που θα ανεβασω σε λιγακι με το χωρισμα που τελικα εγιναν οι πειραματισμοι και πιστευω οτι κατι εγινε...η φιλτρανση θα ειναι κομπλε πιστευω πλεον.. Η αληθεια ειναι οτι αν ανοιξει το πλαστικο πως θα κρατησει το τζαμι η σιλικονη???ΘΑ δειξει φανταζομαι οπως ειπες με τον καιρο.... ------------------------- Σαν κατι να εκανα για πειτε μου και εσεις... |
Πιστεύω πως το χώρισμα έπρεπε να είναι πιο ψηλά,
μόλις μπουν τα υλικά θα νερό θα περνάει πάνω από το χώρισμα |
το χωρισμα τερμα πανω πρεπει να παει, αν θες ασε ενα ποντο κενο, που σε τυχον στραβη να μην μαζευεις νερα απ το πατωμα..
ετσι οπως ειναι ή θα πρεπει να ανεβει αυτο ή να κατεβουν οι εξαγωγες του νερου. τα εχεις και τα δυο στο ιδιο υψος, πραγμα που σημαινει πως αν μπουν τα υλικα, στανταρ ενα μεγαλο ποσοστο νερου θα περναει πανω απ το χωρισμα και θα φευγει αφιλτραριστο. |
Χμμμμ αυτο δενν μου ειχε περασει απο το μυαλο...
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:20. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board