τις σωληνες τις συνδεσες σωστα?
μπηκαν σφιχτα πανω στις μαυρες υποδοχες η μπαινοβγαινανε ευκολα? τις εσφιξες με τις ασφαλειες? απο που ετρεξε το φιλτρο? απτις σωληνες η απτην ενωση κεφαλης με καδο? |
Απο την ενωση κεφαλης με καδο!
|
ανοιξε το και δες την κεφαλη περιμετρικα εχει λαστιχενια φλατζα?
αν δεν μπορεις να καταλαβεις,βγαλε φωτο την κεφαλη απτο κατω μερος της και ανεβασε τη να το δουμε. |
εχει αλλα τι; δεν ειναι αρκετο;
|
1 Συνημμένο(α)
Φωτο
|
δες αν ειναι στριμενη πουθενα,και αν οταν το κλεινεις καθεται καλα και ομοιομορφα η κεφαλη πανω στον καδο.
εισαι σιγουρος πως ασφαλισες την κεφαλη πανω στο καδο σωστα? τσεκαρε και τις ασφαλειες. επισης δοκιμασε να τη βγαλεις τη φλατζα και να τη δεις μην ειναι φαγωμενη πουθενα. αν ειναι,πας για αλλη φλατζα. αν δεν ειναι,περνα τη με λιγη βαζελινη. βαλε στο χερι σου και τριψε τη φλατζα να λιπανθει καλα. μην μεινουν κομματια βαζελινης πανω της,απλα να λιπανθει καλα ολη. |
οταν το κουμπωνω κουμπωνει χωρις καμια αντισταση, δεν καταλαβαινω να σφιγκει.
Το λαστιχο φαινεται οκ (φλατζα) κανω μια και αυτο με τη βαζελινη Ανταλακτικο που βρισκω; (αν χρειαστει) |
καλη ερωτηση.petcity μαλον...
οταν κλεινεις τις ασφαλειες τι κανει? |
απλα κλεινει
το περασα και πραγματικα τη ρουφηξε τη βαζελινη να το τυλιξω και με τεφλον; βλακιες λεω; δε βλεπω στο site τους να εχουν και αγχωνομαι |
οχι μην τυλιξεις με τεφλον.
κοιτα,αν ειναι παλιο το φιλτρο και ειχε στεγνωσει η φλατζα εντελως,τοτε ισως να συρικνωθηκε και λιγο και να μην σφραγιζει σωστα. δεν προκειται να βρεις ανταλλακτικο στο site του petcity,ειναι για τα πανηγυρια η σελιδα τους:rolleyes: θα χρειαστει να πας αποκει δυστυχως η να τους παρεις τηλεφωνο.θα τους πεις ποιο μοντελο φιλτρου εχεις και θα σου πουν πως να παραγγειλεις. εκτος αν μιλησεις κατευθειαν με την αντιπροσωπεια. δεν ειμαι σιγουρος ποια τα φερνει αυτα τα φιλτρα αλλα νομιζω η Petline...(?) αν ξερει καποιος ας μας πει. στο petcity θα ξερουν σιγουρα να σου πουνε παντως. αλλιως ebay... |
τωρα με τη βαζελινη να σωθηκε; να βαλω κι αλλη; να το ξαναπροσπαθησω;
|
αν δε δοκιμασεις δε θα μαθεις:D
|
Δε σφραγιζει, το αισθανεσαι και απο το μαλακο κουμπωμα :(
|
μαλον για φλατζα πας,αλλα δεν μπορω να σου πω σιγουρα χωρις να το δω απο κοντα.
αν οι ασφαλειες ειναι χαλαρες,τοτε ισως εχουν θεμα κιαυτες. εκτος αν ειναι χαλαρες επειδη δεν βρισκει καθολου αντισταση η φλατζα στην ενωση και αρα δεν σφραγιζει. οπως και ναχει,αλλαξε πρωτα τη φλατζα και μετα βλεπεις αν χρειαζεται κατι αλλο. αφου δεν ξερουμε καν ποσο παλιο ειναι το φιλτρο και η φλατζα ηταν στεγνη,θα επρεπε να αλλαχτει ετσι κιαλλιως. |
Εχω ελπιδες να το φτιαξω δηλαδη με νεα φλατζα;
Εχω ξεμεινει απο λεφτα και ζοριζομαι, βλεπεις μου τα εφαγε ο απατεωνας! |
καταλαβαινω...:(
αν το προβλημα ειναι η φλατζα,θα φτιαχτει. δεν πρεπει να κοστιζει πολυ,κανα δεκαπενταρι υπολογισε περιπου. οπως το περιγραφεις,για προβλημα στη φλατζα μου φαινεται. η προσωπικη μου γνωμη ειναι πως καλα θα κανεις να την αλλαξεις ετσι κιαλλιως αφου δεν ξερουμε την ιστορια του φιλτρου... εισαι και μακρια. αν ησουν κοντα θα σουλεγα παρτο και ελα εδω να το δουμε. |
Βρηκα φλατζα στο pet city στο χαιδαρι, 2 ωρες δρομος zw
|
Δεν κάνουν αποστολή;
|
Δεν αντεχω αλλο θελω να τελειωσω με αυτο!
------------------------- Με το ματι φαινεται να θελει η φλατζα να ειναι αλλη τοση Υπαρχει περιπτωση κατι να λειπει η μια καινουρια φλαντζα να ειναι αρκετα μεγαλυτερη; |
παιρνεις τη φλατζα και πας στο καταστημα για να εισαι σιγουρος.
αν εχει μαζεψει τοσο που λες η φλατζα μην το ψαχνεις. δεν ξερω τα ανταλλακτικα του συγκεκριμενου φιλτρου για να σου πω. μπορει εκει να θελει δυο φλατζες ιδιες. η μια που να μην ειναι στεγνη τελοσπαντων. υπαρχει περιπτωση να ειναι μεγαλυτερη ναι... |
Ελπίζω να κάνει, μόλις τη πήρα. Σε κάνα δυωρο θα ξέρω.
|
βρε την παλια την πηρες μαζι σου για να δεις αν εχει διαφορα στο παχος της η οχι?:D
ορεξη για ταξιδια εχεις? |
Την πήρα. Φαίνεται διαφορά αλλά θα δείξει η νεκροψία. Έχω αρχίσει να φοβάμαι μη δε δουλεύει καθόλου το έκτρωμα.
|
αν δεν εχει αλλο προβλημα θα δουλεψει.
|
Αν και εκλεισε καλυτερα, απο τα πιαστρακια φανηκε οτι βρισκει καποια αντισταση κλεινοντας, ακομα χανει!
|
οπως και ναχει,αν η φλατζα ειχε διαφορα στις διαστασεις της ηθελε αλλαγη.
οποτε καλα εκανες και την πηρες. για τα υπολοιπα,απο εδω δεν μπορω να σε βοηθησω. εκτος αν εχεις ορεξη να ανεβασεις κανα βιντεακι στο youtube να το δουμε:D βαζε φωτογραφιες ομως τουλαχιστον,γιατι στα γραπτα χανονται πολλα. γραψε ποιο μοντελο ειναι το φιλτρο σου να το ψαξω λιγο. |
jbl e1500
Παω για φωτο η βιντεο |
αυτο τοχεις δει?
|
Το εχω δει
Αυτο οσο περναει η ωρα χανει περισσοτερο κατι μου λεει πως και ο καδος εχει λαστιχο;;;https://goo.gl/photos/EHuurxwxr24imBdu9 |
δεν αποκλειεται.ανοιξε το και κοιτα το προσεκτικα,ειναι πολυ πιθανο ναχει και αλλες φλατζες.
επισης κοιταξε τα πλαστικα προσεκτικα,και στον καδο και στην κεφαλη μηπως ειναι σπασμενο η ραγισμενο κατι. μπροστα σου τοχεις,ψαξτο καλα. |
Δε βλεπω κατι λαθος. Τι επιλογες εχω;
|
αν δεν θελεις να δωσεις λεφτα για νεο φιλτρο,καμια.
ψαξτο να βρεις το προβλημα. καπου υπαρχει προβλημα.αν δεν υπηρχε δεν θα ετρεχε:D |
Εβγαλα και ξαναεβαλα τη φλατζα, τη γυρισα και αναποδα. προς το παρον κραταει!
Σταζει αλλου τωρα, στη συνδεση με το θερμοστατη! |
1 Συνημμένο(α)
Και οι δυο μεριες χανουν, περισσοτερο αυτη που τραβηξα
|
1 Συνημμένο(α)
Παλι τα ιδια, δωστε καμια ιδεα. Κανεις να το εχει να πει κατι παραπανω;
Ειμαι κομματια, καληνυχτα! |
Παράθεση:
|
Κουράστηκα και μόνο που διάβασα το θέμα...φαντάζομαι εσύ :(
Για το φίλτρο δες εδώ τα ανταλλακτικά και τους κωδικούς http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi....pl?t=e_128355 η φλάντζα κεφαλής είναι το 1260125 Στον εξωτερικό θερμοστάτη βάλε σφιγκτήρες στους σωλήνες http://cosmarco.gr/%CF%85%CE%B4%CF%8...D%CF%89%CE%BD/ Καλή επιτυχία! |
δηλαδή το τύπος έδωσε και χαλασμένο φίλτρο - θερμοστάτη?
Τι λαμόγιο ρε φίλε. zw |
τελειωμο δεν εχει.
τις 4 ασφαλειες τις κοιταξες που ασφαλιζουν την κεφαλη στον καδο? αυτες κλεινουν καλα?τα πλαστικα τους ειναι ενταξει και στις 4? οταν παει να ασφαλισει εχουν καθολου αντισταση η ειναι χαλαρες? δεν το ειχα ποτε το φιλτρο και δεν μπορω να σε βοηθησω απο εδω. παντως αν δεν εφτιαξε με τη φλατζα,αρχιζει και γινεται ασυμφορη η επισκευη του.δεν ξερω τι τιμες εχουν τα ανταλλακτικα,αλλα θα πρεπει πρωτα να βρεις τι φταιει και μετα να δεις αν συμφερει. και ολα αυτα,γιατι δεν πηρες αποδειξη απτον....:smt084 ελπιζω να κλεισει ο τυπος συντομα.κακο κανει με τετοιες πρακτικες που ακολουθει:mad: |
Δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η απόδειξη. Εδω δεν πήρα αλλα και άλλα. Με κατάκλεψε γιατί έκανα το λάθος να τον εμπιστευτώ τον αλητη
------------------------- Οι ασφαλειες με τη καινούρια φλάντζα έχουν μια σχετική αντίσταση. |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:47. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board