Καλοριζικα φιλαρακο.
|
Πολυ ομορφο Ντινο καλοριζικα!!!!!!
|
Γεια σου Ντινο!
Χρόνια πολλά με υγεία φιλε,πανέμορφο γινεται το ενυδρείο σου πολλά μπράβο! Καλη συνεχεια και Καλη χρονια να εχουμε! |
πολύ ομορφο, καθαρο, τα κοραλλια αριστη επιλογη, και σε πολύ καλη κατασταση.
καλη συνεχεια, οτι προσθετεις κοβει κυκλοφορια οποτε το μεγαλύτερο κυκλοφορητη να τον εχεις πρόχειρο. |
Πολύ όμορφο Ντινο,μία ερώτηση τα κομμάτια βράχου είναι κολλημένα ή κάθισαν έτσι,πολύ όμορφα στημένο μπράβο
|
Παράθεση:
|
Πανέμορφο !
|
Πολύ ωραίο Ντίνο!
Καλή συνέχεια και καλές εισαγωγές να έχεις στην συνέχεια! |
Παιδιά μια ερωτησουλα πριν κάνω καμιά πατάτα. Αν βάλω εφιλιες ψηλά στο ενυδρείο παίζει να την ακούσουν από το δυνατό φως?
|
πόσο δυνατό δλδ ; :cool:
|
Παράθεση:
|
δεν νομιζω οτι θα εχει προβλημα
|
και εγώ το ίδιο!
Συνήθως παραπάνω απο μια παράμετρος φταίνε όταν γίνεται κάτι! |
Συμφωνώ και εγω παιδιά!
Ντινο βάλε καμια φωτο να χαζεψουμε όποτε εχεις χρόνο! |
σε περιπτωση πολύ δυνατου φωτισμου θα ειχες μικροτερο ανοιγμα στους πολύποδες και λιγοτερο εντονο χρώμα στο κοράλλι. οποπτε το παρατηρείς και μόνος σου, και πρατεις αναλόγως.
και γω νομιζω δεν θα εχεις προβλημα με 2χ24. |
καλημέρα ντινο!
τι νέα φιλαράκι από το νάνο? έχουμε καμία εξέλιξη............ |
Καλησπέρα Ντινο!
Εχουμε κανενο νέο απο το ενυδρείο,ειναι έτοιμο για τον διαγωνισμό; |
Έλα Ντίνο τι λέει το ενυδρειο;
|
παλουκαρια την βοηθεια σας περικαλω....ολα καλα γενικα με το νανο.τα κοραλακια φτου φτου πανε μια χαρα και μακαρι να υπηρχε το μαρουλι να μπουν και αλλα.Το μεγαλο προβλημα που αντιμετοπιζω ειναι η μακρυτριχη αλγη.κανω αλλαγες τον τελευταιο καιρο 2 φορες την εβδομαδα,ταιζω ελαχιστα,μειωσα τις ωρες φωτισμου αλλα αυτη εκει....την προηγουενη εδρομαδα ηταν τετοιο το προβλημα που αναγκαστηκα να βγαλω τον βραχο και να τον τριψω με οδοντοβουρτσα!!!!τι παιζει να φταιει???υποψην οτι τα φοσφορικα μου ειναι στο 0....
|
Παράθεση:
Πάρε κανένα καθαριστεί να την τρώει. Λογικά η Φίλτρανση σου είναι πιο αργή από την ταχύτητα που ρουφάει η άλγη. Επίσης μπορεί όντως να είσαι μηδέν γιατί τα φωσφορικά τα καταναλώνει η άλγη! |
Ο βράχος ήταν από άλλο ενυδρείο; Αν ναι παίζει να είναι ψιλοφορτωμενος με πραματακια . Οπότε κανείς υπομονή , αύξησε λίγο την ποσότητα του αντιφ. Και την συχνότητά αλλαγής του , ή μπορείς να ξεκινήσεις την προσθήκη κάποιου οργανικού άνθρακα όπως πχ biofuel ,βότκας κτλ . Και μαζί θα σου τραβήξει και τα νιτρικά αν έχεις
|
Σάκη με τεστ της απι μετράω. Έχω 2 τροχους από σαλιγκάρια αλλά δεν τα βλέπω και ιδιαίτερα ενεργά πάνω στον βράχο. Προτείνεις κανένα άλλο?
Κώστα ο βράχος ήταν μίσος νεκρός και μίσος ζωντανός από μαγαζί. Έχουν περάσει κοντά 4 μήνες όμως.....θα αυξήσω προς το παρόν αντιφ να δω μήπως κάνει δουλειά. Βότκα?? :confused: |
Γεια σου Ντινο!
Κοίταξε λιγο και την όσμωση και κανε της μια μετρηση με tds να δεις τι θα γράψει! Τι αλατι δουλεύεις; Αν θέλεις μπορεις να βάλεις μια ντολαμπελα και στον μηνα πανω να αστράφτει ο βράχος,στην συνεχεια θελει ταισμα με πεπιεσμένο φιλαρακι σε μορφή σελίδας! Καλη συνεχεια φιλαρακι μου! |
Λογικά θα στρώσει με τον αντιφωσ.
Ή βότκα έχει να κάνει με αύξηση των βακτηρίων που την χρησιμοποιούν σαν φαγητό μαζί με τα νιτρικά και τα φωσφορικά , ύστερα τα βακτήρια τα αφαιρεί το σκιμμερ και εμμέσως τα νιτρικά και τα φωσφορικά. |
Καλησπέρα και χρόνια πολλά Ντινο!
Τι νεα εχουμε φιλε απο τον ύφαλο,κατι θεματάκια που ειχες λύθηκαν; Εκανες καμια προσθήκη πασχαλινή:D; Καλη συνεχεια να εχεις! |
Ντίνο πως πάει το ενυδρείο φίλε;
Καμία φωτογραφία να δροσιστούμε ... |
Ντινο καλησπέρα!
Τι νεα βρε συ, δώσε καμια πληροφορία για τον ύφαλο; Να εισαι καλα φιλαρακι, Καλη συνέχεια... |
Παρένθεση στο θέμα!
----------------------- αλλαγή όροι χρήσης του photobucket, παρακαλούμε να ενημερωθείτε εδώ για την διασφάλιση των φωτογραφιών σας, στο φόρουμ μας! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:40. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board