Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Θεωρώ ότι δεν σκίσαμε κανένα θέμα .
Το θέμα μεταφέρθηκε εδω, για να γίνει μια σωστή κουβέντα σε σχέση με τα βιολογικά υλικά φίλτρανσης όπως και με τα μηχανικά . |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Δυο φορες την εβδομαδα 30...40 %.
|
@Artemisia Δεν νομίζω ότι το είπε κακοπροαίρετα 2 φορές ο Yiannis59 ότι μου "ξεσκίσατε" το θέμα μου. Καλύτερα που έγινε διαχωρισμός γιατί αν μπερδέψουμε τις συζητήσεις, θα χάσουμε την μπάλα.
@ΔημήτρηςΤ Τα ίδια γινόντουσαν με τα σφουγγάρια και την ιαπωνική ψάθα. Όπως ξεκίνησαν αρκετοί πλέον να πετάνε τα σφουγγάρια και να βάζουν ιαπωνική ψάθα στις λίμνες, έτσι και αργότερα θα αλλάζουν την ελαφρόπετρα και θα βάζουν crystal bio. Με όλα κάνεις την δουλειά σου, απλώς με κάποια ποιο αποδοτικά και ποιο εύκολα. Deja vu. Υ.Γ. Τώρα βλέπω και άλλες λύσεις αντί για ιαπωνική ψάθα. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες προτάσεις αντί για crystal bio που να είναι αποδοτικές. |
Παναγιώτη σε σένα απάντησα όχι στον Γιάννη. Ούτε το θέμα σου χαλασα και λινκ σου έβαλα να απαντήσεις .
|
Παράθεση:
------------------------- βρε παναγιωτη ξερεις τι μου κανει εντυπωση?μια μια γρηγορη αναζητηση βλεπω οτι η ελαφροπετρα στο εξωτερικο ειναι πολυ ακριβη σε σχεση με την ελλαδα που ειναι παραγωγος χωρα δηλαδη τα 10 κιλα ελαφροπετρα περι τα 20 λιτρα εχει 25 ευρω σχεδον ιδια τιμη με το crystal bio και επειδη ειμαι λιγο καχυποπτος πολυ φοβαμαι μηπως ειναι στην ουσια ιδιο υλικο η εχει ιδια αποτελεσματικοτητα.κατι σαν to matrix |
Παράθεση:
Παράθεση:
Νομιζω δεν χρειαζεται να ψαχνουμε κι αλλο τη λυση του μυστηριου. @diskusfan Δικιο εχεις. Δεν εκοψε σε κανενα να ρωτησει, γιατι θεωρουσε αυτονοητη την απαντηση. |
Εσυ οχι αν θες μην προτρεπεις τα παιδια ομως.
|
ΟΚ συγνωμη, εχεις δικιο.
Συνεχιστε τη αναζητηση. |
Παράθεση:
:smt120 ------------------------- Παράθεση:
"Καλό... έχεις και κάποιο με τον Τοτό;" Αλλά σε θυμήθηκα και το διόρθωσα... τι θα πεις; :D |
Τις αλλαγες που απαντησα ηταν οταν πλεον το κατάλαβα κ ταιζα bits κ φιλαράκια.απο εκει κ κατάλαβα οτι δεν αποδίδει η βιολογια μου.κ αυτο καταλαβα οτι ρώτησες.το αλλο με τον τοτο τι σημαίνει;;;
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board