Καλησπερααααααααα......
Τα ψαρακια μου (κοι & χρυσοψαρο)εγκληματιστηκαν πληρως στο νεο τους περιβαλλον με αρκετη κινητικοτητα και παιχνιδι με τις κρυψωνες ...που οι τιμες αμμωνιας κ νιτρικων δν ανεβαινουν πανω απο το μηδεν ουτε κατ ελαχιστο ....δν ξερω γτ ...:-P Τα ταιζω νυφαδες και πελλετ της sera για koi περιπου ενα καπακι φιαληςνερου σε τεσσερα γευματα και δεν αφηνουν απολυτως τιποτα ..... Σημερα τους εριξα κιενα χαπι ελληνικης σπιρουλινας και μεχρι να παω να απλωσω τα ρουχα το ειχαν φαει κι αυτο .... Αυτο που με παραξενευει ειναι οτι τοσο καιρο οι αφοδευσεις τους για αυτα που τρωνε ειναι ελαχιστες ...υπαρχει περιπτωση να τις ρουφαει το φιλτρο? υπαρχει περιπτωση να εχουμε κοπροφαγια? Υπαρχει περιπτωση να μην εχουν καλη λειτουργρια κενωσεων? |
Για αυτο ειναι το φίλτρο, να ρουφάει ακαθαρσίες.
Τα νιτρικά όμως δεν πρέπει να 0 αν εχεις σωστή βιολογία, πρέπει να επιβεβαιώσεις πως τα τεστ δειχνουν σωστά |
Τελικά τα εβαλες στη μπανιερα τα ψάρια ;
Το ΚΟΙ τι θα το κάνεις τελικά ; Εχεις λίμνη και θα το κρατήσεις ; Γιατι ειδα πως ψάχνεις και για άλλα ΚΟΙ |
Τα κοι πλεον και το χρυσοψαρο υπαρχουν στην μπανιερα οπου ετριψα μετα μανιας...
Το παλαιοτερο κοι μου ομολογω πως σημειωσε αλματωδη αναπτυξη ,αλλα παρατηρω πως η κοιλια του προεξεχει αρκετα απο το υπολοιπο σωμα ...και αν δεν ειναι απο το πολυ φαι ισως να ειναι φλοατινγκ ? μιας που δεν βυθιζεται η τροφη ....Δεν θα ταισω μια μερα να δω πως θα παει.... Ολα τα ψαρακια μου θα μεταφρεθουν σε λιμνη στο νησι .... |
Παράθεση:
|
2 Συνημμένο(α)
Οιφωτο ειναι λιγο τρισαθλιες ....ειμαι απο ταμπλετ:-\
Επισηςγια καποιο λογο που δεν γνωριζω επανω στη ραχη κοντα στο πτερυγιο που ελαφρως αλλαζει χρωμα του λειπουν δυο λεπια :-\:-\ |
Καλησπέρα :D
είναι 2 διαφορετικά τα Κόι έτσι ?? |
1 Συνημμένο(α)
Aυτό το ψάρι δεν φαίνεται να έχει κατι απλά εκει που σου έχω κυκλωσει δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει κάτι (λείπουν λέπια ??) ή είναι το χρώμα του έτσι ??
|
Με πρόλαβες :D:D:D τωρα το είδα για τα λέπια ;) Μην φοβάσαι θα ξαναβγούν αν το φροντίζεις σωστά , μπορεί κάπου να χτυπησε απο τις μετακομίσεις ....
|
Σε προλαβαααααα:-P:-P:-P
τα κοι ειναι δυο διαφορετικα ...αλλα αυτο στις φωτο ειναι το ιδιο Εχει τοσο περιεργο"" στιλβωμα ""που μεσα στο νερο φαινεται διαφορετικο απ οταν τοβγαλω εξω ....τελειο?:-P |
Παράθεση:
Τώρα που ζεί μέσα στην μπανιέρα?? Μαζί με πόσα άλλα ψάρια ?? Τι θερμοκρασία νερού ?? Πόσες φορές ταϊζεις ?? Όλα μαζί τα ρώτησα .... |
Τωρα ειναι στη μπανιερα μαζι μεενα κοι ακομη κι ενα χρυσοψαρο ...
Ταιζω πελλετ που επιπλεουν και νιφαδες τρεις φορες την ημερα και παρα μερα ριχνω και ενα χαπι σπιρουλινας ελληνικης .... Τωρα για την σπιρουλινα εχω καποιους ενδιασμους γτ ειναι ενα χαπακι σαν ασπιρινη διαλυεται σχετικα γρηγορα αλλα σε τοσο μικρα κομματακια ωσαν χονρη πουδρα που δν ξερω κατα ποσο τελικα τρωγεται απο τα ψαρια η απλως επιβαρυνω το νερο :-\ Υγ.: η σπιρουλινα ειναι φαρμακειου ελληνικης παραγωγης απο νιγριτα σερρων και μου την εδωσε ενας φιλος που δεν του αρεσε ...εγω προτειμω του markus rohrer ,οποτε εγινε ψαροτροφη;-) Θερμοκρασια νερου δεν ξερω ,δεν εχω παρει εξαρτηματα ,μιας και απ οτι εχω διαβασει δεν εχουν θερμοκρασιακες απαιτησεις .... Αλλα πρινφυγω για το νησι θα παρω ,γιατι κατι μου λεει πως οι μονομαχοι ειναι τοειδος μου ...(ακομα βεβαια διαβαζω γιατι ειναι απαιτητικα ψαρακια ) |
Παράθεση:
|
Δινω της sera koi royal mini πελλετ ,tetra goldfish βασικη νιφαδες ,σπιρουλινα νιγριτας .
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 15:26. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board