Παράθεση:
Κάθε είδος έχει την δική του μαγεία. Και κάθε χομπίστας διαλέγει ποιό είδος τον μαγεύει περισσότερο και φυσικά αν μπορεί να το κρατήσει (είτε από οικονομικής αποψης, είτε από άποψης γνώσεων και χρόνου). Ο Σπύρος για τους δικούς του λόγους χάλασε το δισκάδικο και το έκανε νταμάρι. Ο χρόνος θα δείξει αν έπραξε σωστά.;) ------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
kostaskich
εμ στα λεγα εγω κιχλιδες και παλι κιχλιδες αντε να ξυπνησεις και λιγο ολο κοιμοσουν οταν εβαλες τους δισκους.ενω χτες σε ειδα ζωηρο χαχαχα
|
Χωρίς πλάκα τώρα σαν τους δίσκους δεν έχει, 9 έχω και είναι υπέροχοι! Από το χερι μου τρώνε;-)
|
Και μενα απτο χερι τρωνε και τα αγγελοψαρα και οι κιχλιδες. Τα labido μπαινουν και στη χουφτα αν ειναι ακινητη, τα μαθαινω σιγα σιγα. Μην την αρχισουμε ομως τη συζητηση δισκοι vs κιχλιδες να χαρειτε :p
|
καντο γαριδαδικο να γουσταρεις ρε!!:D:D
|
Κάθε ψάρι έχει τη χάρη του.
¶σε που και οι δίσκοι κιχλίδες είναι. Σχετικά με το video - πέρα από τα καλά βλέπω σε κάποια φουσκωμένες υπέρ το δέον κοιλίτσες. Δίαιτα και φαΐ με μέτρο. Τι ταΐζεις; |
Οντως χτες τα παραταισα. :D Τα acei δεν εχουν συναισθηση του ποσο τρωνε αυτο εχω καταλαβει, ειναι που ειναι τα μικροτερα, σκανε και στο φαι. Ταιζω αγγουρακι, θελω να φτιαξω μια κατεψυγμενη με γαριδες σπανακι και διαφορα αλλα μεσα, d allio και d50 που και που, και ON formula 2 και δοκιμαζω καποιες της seachem που εβγαλε για κιχλιδες.
|
Παράθεση:
Πολύ ωραίο το ενυδρείο Κουραμπιέ! :D |
Ολα θεμα γουστου και τι θελει ο καθενας ειναι. Για τους δισκους εννοειται οτι κανω πλακα πειραζοντας τους δισκαδες, αλλα απλα εμενα δε με συγκινουν. Οπως και δεν συγκινουν αλλους αυτα που μου αρεσουν εμενα.
|
η συμπεριφορά δεν είναι μόνο η κινητικότητα του ψαριού...
γιαυτό με τράβηξε η tanganyika :smt033 |
Αν ηταν μονο η κινητικοτητα, ολοι θα ειχαμε απο ενα κοπαδακι τιγρακια και διπλα απο το ενυδρειο τα ηρεμιστικα :D
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Μπράβο. ¶ψογο το ενυδρείο.
Με αυτό που απορώ είναι ότι τα Maison τα έχω 1 μήνα, τώρα άρχισαν να βγαίνουν για να τα δω, εσένα πως και βγήκαν αμέσως? Τα φυτά θα τα έχεις αύριο το απόγευμα. Πάντως πέρα από την πλάκα, σαν τις κιχλίδες τίποτα. Βλέπω το δισκάδικο μου τώρα και μετράει μέρες. Η φυτεμένο θα γίνει η νταμάρι να ησυχάσω. |
1 Συνημμένο(α)
Δεν ξερω ρε συ τι να σε πω, αν ξαναστηνες καπως αλλιως τις πετρες ξερωγω? Μιας και παρελαβα τα φυτα, ενα μικρο update. Kαι παλι ευχαριστω Ιγνατιε!
|
Καλυτερότερο! :)
|
kostaskich
εγινε σπεσιαλ:D:D:D
|
2 Συνημμένο(α)
Καποιες φωτος απτην προσπαθεια να βγει καμια καλη φωτο για τον διαγωνισμο. Μας εσωσε (σχεδον) το sony xperia sp φιλου. :P
|
Προσωπικα τα μπιχλιμπιδια στην αφρικη δεν μου αρεσουν:Dαλλα αυτο που βλεπω μαρεσει
|
Ενα μικρο απντειτ ειχαμε με τη βοηθεια του αρχιτεκτονα kostaskich. Πολλαπλασιαστηκαν οι κρυψωνες και ξεμπουκωδε το ενυδρειο. Θα ανεβασω κιαλλες αυριο απτους κατοικους. http://freeupload.mobi/image/downloa...1f434b79d1.jpg
|
πολύ ωραιο μπράβο
είχα δοκιμάσει και εγω με τέτοιες πέτρες αλλά είχα φοβηθεί γιατι ήθελε πολλά κιλά για να σηκωθεί ψηλά. Τότε φοβομουν να χρησιμοποιήσω για βοήθεια το τζάμι, πλέον όμως το κάνω ;) |
Συγκλονιστική η μεταμόρφωση του ενυδρειου. Πολλά πολλά likes
|
Mπράβο Πολύ ωραίο!
Έχεις δει καθόλου γέννες? |
Πολυ καλο Σπύρο!
|
Ευχαριστω παιδια!! Εχουμε μια μπουκωμενη ντεμασονι, χαμενη ειναι δεν τρωει, που και που σουλατσαρει ηρεμα και απομερα, χτες την ειδα να κυνηγαει ενα λαμπιντο που μαλλον μπηκε στη φωλια της. Το κυριαρχο maison reef κανει παιχνιδια συνεχεια εχει βγαλει φοβερα χρωματα, αλλα ακομα στη χυλοπιτα τον εχουν και μαλλον κανει σολο καριερα σε καμια σπηλια. :D αυτα για την ωρα. Πωπω χαλια η φωτο τωρα που την ειδα. Ισως αυριο ναχω μια dslr και βγαλω καμια της προκοπης. :p
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
kostaskich
σπυρο θελω πιο μικρες φωτο να δειξει συνολικα το ενυδρειο
|
Ε τωρα ναι! :p
Αλλα ανεβασε μικρες φωτογραφιες, ετσι δεν φαινεται η συνολικη εικονα. |
Yies boss. Your wish is my command.
|
Update βάλε καμιά δωτογραφία από τα μωρά Σπύρο όταν μπορέσεις :D
|
http://img183.imagevenue.com/loc243/..._122_243lo.jpg
Eνα μικρο update. Μεγαλωνουν σιγα σιγα, τα μικρα τα demasoni δεν μπορω να τα φωτογραφισω ειναι πολυ μικρα και ακομα μονο μεσα στις πετρες. Πηγαν αλλου και οι ανουμπιες. Ειχαμε δευτερο μπουκωμα αλλα δεν βλεπω να επιζουν πολλα, 2-3 βλεπω ταυτοχρονα, ποιος ξερει ποσα ειναι και μεσα στις πετρες. Γυρισα και το φωτιστικο αναποδα, φεγγει απτο μπροστα μερος προς τα πισω και μαρεσει πιο πολυ απο πριν. Κανει και κυματισμο το νερο :P :P |
πολυ΄καλυτερο φιλε..ευγε !
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board