οπως ειναι τωρα. νομιζω πηρε σχεδον την τελικη του μορφη. (λεμε τωρα!)
http://i42.tinypic.com/2rnifkp.jpg |
Πολυ ωραια εξελιξη εχει το ενυδρειο! Βοηθησε και το co2!
|
Παράθεση:
οκ τωρα Στεφ?!! :D |
Παράθεση:
|
Αυτος ειναι γαριδοπαραδεισος,πανεμορφο να το χαιρεσαι!
|
Μπομπα εγινε!
Βλεπω μπυροκατασταση στα κοντα Μπαμπη :D |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Αααα!! Εδώ έχεις φτιάξει τρελό σκηνικό λέμε :D :cool:
Και εις ανώτερα φίλε μου, άντε να παίρνουμε κι εμείς ιδέες! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Βάλε και φωτογραφίες από την μπροστινή πλευρά του ενυδρείου σου να το θαυμάσουμε! |
|
Πολύ όμορφο φίλε μου, πραγματικά δεν έχω λόγια!! :smt109
Να σε ρωτήσω.. το moss wall στο πίσω τζάμι του ενυδρείου με ποιο τρόπο το στερέωσες? |
αριστερα εχω 2 κομματια.
το καθε ενα εχει μπρος πισω διχτυ/πλεγμα και αναμεσα η μοςς και ειναι κολλημενα με 2 βεντουζες.! στα δεξια ειναι ολοκληρο κομματι ξυλο με βεντουζα που σκεπαστηκε ολοκληρο και αυτο με μοςς. τα 2 μικροτερα κλαδακια αριστερα και στη μεση ειναι και αυτα με βεντουζες και εχουν riccia. δεν μπορουν να φανουν πολλες λεπτομερειες οι φωτο ειναι απο κινητο.. η επιφανεια πισω απο τις πετρες ειναι ολοκληρη σκεπασμενη με πελια + την τριπαρτιτα που τα εχει καβαλησει ολα! μετα η αλλαγη που εγινε τελευταια ειναι η μεγαλη ριζα που ειναι και αυτη καλυμενη με κριστμαςς, πηγε πισω κολλησε στο τζαμι ωστε να εχω τον χωρο μπροστα απο αυτην. και τελος η πετρα δεξια πανω απο τη ριζα ξεχωριζει γιατι ειναι καινουρια και σε αυτην θα μπει fissidens.! αυτααα!!! :D:D τωρα για τον βυθο δε ξερω! για γρασιδι δεν εχω επαρκη φωτισμο. μαλλον θα μπει απο καμια μικρη πετρα με καποια μοςς παλι. |
Aαααα, οι μπυρες θα γινουν πιο συντομα βλεπω! :D
Ασχολιαστο Μπαμπη! |
αντε κανονισε!! (μπυροτσιπουρογαριδομπανιστηρι)
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
υποκλινομαι απλως φιλε μου πολυυυυυυ ομορφο μπραβο!:smt023
|
σε ευχαριστω.!
θελω να αυξησω το φωτισμο. τι προτεινετε? λεντ? μια ακομα λαμπα τ5? |
Παράθεση:
|
να αυξησω λιγο τον φωτισμο ειπαμε οχι να κανω σαχανακι τις γαριδες! :D χαχαχαχα
------------------------- το προβλημα μου ειναι οτι οταν αλλαξα μπαλαστ μεχρι να κανω τις συνδεσεις με το καινουριο ειχε καει ο εγκεφαλος μου! ο διπλανος μου ειναι ηλεκτρολογος και του το ειχα παει και δεν ειχε ιδεα.. |
Βαλε μια Τ5 καλυτερα ακομα Μπαμπη.
Μπομπα εχει γινει! :D |
Πανεμορφο και με ωραιο στησιμο των φυτων απο φωτισμο το μονο προβλημα που μπορει να εχεις ειναι η blyxa οχι οτι θα σου χαλασει απλα θα ψηλωνει αντι να φουντωνει
|
update.
μπηκε και μια ομαδα απο 13 pseudomugil gertrudae. http://i43.tinypic.com/fbw4z5.jpg http://i39.tinypic.com/sx0g82.jpg |
Πολύ όμορφο, μπράβο σου
|
τρελανε μας!
|
Μαλιστα .. Και ποτε ειπες οτι θα πιουμε μπυρες εκει μπροστα ??
|
Εχει γινει φοβερο και απτις φωτος χανει πολυ!!! Μπραβο ρε!
|
μπυροκατασταση οποτε θελετε! να φερει καποιος και μια φωτογραφικη γιατι με το κινητο δε γινεται δουλεια..
μεχρι στιγμης ξεχωριζω μονο 3 αρσενικα στα 13. πειραζει? δεν τα βρισκεις και ευκολα τα συγκεκριμενα εδω θεσσαλονικη δεν τα φερνει κανεις. |
|
:smt118:smt038:smt038:smt038:smt023
|
Πάρα πολύ ωραίο!!!
-+9 |
Πολυ ωραιο μπαμπη ευγεεεε!!! Και η επεξεργασια στην φωτο το πλησιαζει στο πως φαινεται στην πραγματικοτητα που ειναι αλλο πραγμα!!
|
δεν ειναι επεξεργασια, ειναι το καινουριο κινητο του Sarpijk! χαχαχα :D
|
Δεν εχω λογια απλα τελειο μπραβο :smt118:smt033:smt030
|
Το μεράκι φαίνεται.
Μπράβο |
Κούκλα είναι φίλε να το χαίρεσαι!!!Πρέπει να περνάς πολλές ώρες χαζεύοντας το ;)
|
Φιλε μου πολλα μπραβο εγινε πανεμορφο να τ
ο χαιρεσαι |
Με τις αλλαγές που έκανες στα φυτά δείχνει ακόμα πιο ωραίο.Είσαι πολύ καλός:smt023
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:51. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board