Πολύ ωραία τα ψαρακια σου. Φένονται καλοι φίλοι.
|
πολύ όμορφα τα ψαράκια σου !!
|
πανεμορφα ειναι!
μια χαρα ειναι οι 15 βαθμοι τον χειμωνα μην ανυσηχεις.. εμενα σε αυτους τους βαθμους ζευγαρωνουν :D Σε ποσα λιτρα τα εχεις? |
Τα έχω σε ένα 60λιτρο με εξωτερικό αυτοσχέδιο σύστημα φίλτρανσης. Μόνο που τα έχω παραμελήσει τελευταία λόγω φόρτου εργασίας.
|
Παράθεση:
Πρέπει να βρεις πιο μεγάλο ενυδρείο |
Έχω φτιάξει ένα 150αρι και σκέφτομαι να το ενεργοποιήσω για την πάρτη τους. Τα 60 λίτρα και η απουσία ποικιλίας και πλούσιας τροφής (όπως για παράδειγμα η τροφή που βρίσκουν την άνοιξη εκείνα που ζουν στις λίμνες) σίγουρα έχει καθυστερήσει την ανάπτυξή τους.. Θεωρείς ότι είναι μη αναστρέψιμη η κατάσταση?
|
Παράθεση:
Δες πόσο μπορεί να γίνει |
Τρελάθηκα τώρα!! Απίστευτα ψάρια τα comet.. Πανέμορφα και πολύ δραστήρια!! Θα βάλω και εγω σύντομα videaki απο τα δικά μου τα μικρούλια..
|
Παράθεση:
Είναι koi που τους έκοψε τα μουστάκια...:p (σορρυ για το σπαμ :smt108 ) |
Παράθεση:
|
Παραθέτω λοιπόν ένα πρόχειρο videaki από τα μικρά μου πριν τα μεταφέρω στο καινούριο τους μεγαλύτερο και πιο περιποιημένο σπίτι..
|
Φαινονται ζωηρα και ευρωστα.
Να τα χαιρεσαι και με το καλο η μετακομιση. |
Μπραβο, μια χαρά φαινονται.
Φρόντισε στο καινούριο σπίτι να τους έχεις λίγο πιο ψηλό χαλίκι, θα σκάβουν πιο άνετα :) |
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια ρε παιδιά. Αν και η εικόνα του ενυδρείου δεν είναι καλή. Τα ψαράκια όμως έχω καταλάβει πως η παρουσία άλγης δε τα πειράζει... Ίσα ίσα... Για το χαλικάκι πάντως είχα κοιτάξει να βάλω όσο πιο ψιλό γίνεται. Είναι ανάμεικτο όμως και επειδή το σκάβουν συνέχεια έχει έρθει από πάνω το χοντρό και έχει μείνει στον πάτο το ψιλό... Δε νομίζω πως το τρώνε... Τι έχετε να πείτε για αυτό?...
|
Η άλγη δεν τα ενοχλεί καθολου, το αντίθετο θα έλεγα, το ψηλό χαλίκι το θέλουν όμως για να σκαβουν άνετα, και καλο είναι να μην ανακατεύεις τα μεγέθη
|
κουκλια ειναι!
τελικα ειναι το πιο ομορφο ψαρι με μονη ουρα :p με το καλο η μετακομιση. μην μπερδευεις διαφορες κοκκομετριες οπως σου ειπε και ο Τακης. ;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:44. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board