εγω τωρα τα ταιζω με μια τροφη απο τα carefour... αλλα εχω κ της tetra που ειναι για γκαπυ.....ακομη κ τον πλεκο να δωσω???
Τωρα στο ενυδρειο μου εχω κ 30 περιπου μικρα γκαπυ.... αλλα τα εχω μεσα στο τουλι....γιατι το ενυδρειο που ειχα μεσα ηταν πολυ μικρο κ ανεβαζε πολυ αμμωνια (με την δευτερη μετριση που εκανα κ ηταν ανεβασμενη τα εβγαλα) κ δεν ειχα κ θερμοστατη....... τι να τα κανω τωρα? να τα αφησω μεσα (τα λυπαμε ειναι πολλα) αλλα αν τα βαλω μεσα γινουν μεζεδακια....... helppppp |
Παράθεση:
Παράθεση:
πρωτο απ ολα Παράθεση:
Η γνωμη μου ειναι καλυτερ να παρεχεις κρυψωνες, κερατοφυλλο κτλ ωστε να επιβιωνει ο υγειης γονος κι ασε τη φυση να κανει το εργο της. Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Αν εχει ανοιχθει πανω απο 4 μηνες στειλτη κι αυτη γιατι προφανως εχει γινει αχυρο. Αν ειναι φρεσκια τοτε οκ. |
Παράθεση:
Κάνεις όπως λέει ο αποπάνω!!! Τα είπε πολύ καλά!!! Και πρέπει να ανταλλάσουμε τα γκάπυ μας για μεγαλύτερη γονιδιακή ποικιλία πολύ σωστά!!! |
Ευχαριστω για τις απαντισεις σας..:p:p:p... Η τροφη tetra ειναι μιασ εβδομαδας....την αλλη πες πως την πεταξα ηδη.......το γαμωτο σε ολη την υποθεση ειναι οτι εδω Σερρες τα πετσοπ δεν εχουν κετατοφυλλο....δεν φερνουν.....εχει πανω απο 4 μηνες που ρωταω αν θα φερουν κ τιποτα....πρεπει ή να βαλω αγγελια εδω ή να καταβω Θεσσαλονικη σε μεγαλιτερα πετσοπ......θα δειξει σε λιγες μερες.....
|
Σοφία, το κερατόφυλλο είναι μία από τις πολλές επιλογές που έχεις
Αν δεν βρίσκεις, ίσως βρεις καμπόμπα, η οποία όμως φυτεύεται και αν πιάσει θα σου γεμίσει όλη το ενυδρείο Γενικά αν το ενυδρείο είναι πυκνοφυτεμένο, τότε θα δεις σίγουρα γέννες Εγώ πχ μια φορά μόνο έβαλα κερατοφυλλο...και το πέταξα μετά από μερικές μέρες, γιατί "μάζευε" όλη την τροφή και αν δεν το δέσεις κάπου κάνει σκιά σε όλα τα υπόλοιπα φυτά |
Λες ε? παντος ουτε αυτο το φυτο εχει εδω....(τιποτα δεν εχει απο πλευρασ φυτων)......θα κατεβω Θεσσαλινικη κ εκει ελπιζω να εχει κατι αναλογο για να κρυφτουν τα μωρα μου......
|
Πολύ καλή ιδέα είναι και το java moss, πολύ καλή κρυψώνα!!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:21. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board