Περιμενε πρωτα να το πιασω γιατι δεν καθεται στ ' αυγα του.
------------------------- Λοιπον , Το εβαλα στην καραντινα απο χθες το απογευμα και ξεκινησα θεραπεια με μελαφιξ-πιμαφιξ.Δυστυχως ομως σημερα το πρωι βλεπω οτι χειροτερεψε η κατασταση του και ειδα οτι κρεμεται και η γνωστη κλωστη.Οποτε μιλαμε για bloat.Ξεκινησα το πρωι αμεσα θεραπεια με flagyl μηπως και γινει κατι αφου πρωτα σκεπασα το ενυδρειο για να ειναι σκοτεινα. 1)Να ξεκινησω θεραπεια και στο κυριως ενυδρειο?(τρωνε και συμπεριφερονται κανονικα τα υπολοιπα) 2)Σε 1 βδομαδα πιστευω να ειμαι ετοιμος να τα μεταφερω στο νεο - μεγαλυτερο ενυδρειο.Επειδη η μεταφορα τους θα ειναι αμεση να ξεκινησω κι εκει τη διαδικασια προσαρμογης με flagyl κτλ? |
Θα πρότεινα να περιμένεις λίγο παρακολουθώντας τα ψάρια
πριν κάνεις θεραπεία και στο κυρίως ενυδρείο. Όπως να το κάνουμε το flagyl είναι αντιβίωση. |
Την θεραπεια με μελαφιξ-πιμαφιξ την συνεχιζω ετσι?Οσο ειναι στη ζωη φυσικα.Πως μου τη δινει οταν χανω ψαρι δε λεγεται.
|
Αφού έριξες flagyl μη ρίχνεις κι απ' αυτά.
|
Ναι , να κανω και οικονομια.:mad::mad: Ασε τα νευρα μου εχω.
|
Το παν είναι η ψυχραιμία και όχι βιασύνες!
Όλοι τα έχουμε περάσει αυτά δυστυχώς. Αν καλύτερέψει και γίνει οκ, ίσως είναι καλύτερα όταν βάλεις και τα άλλα στο μεγάλο να βάλεις και αυτό μαζί τους ταυτόχρονα για να έχει μεγαλες πιθανότητες να το δεχτούν πίσω. |
ΑΝ γινει καλα που δεν το βλεπω , πρωτα αυτο θα βαλω και μετα απο λιγες μερες ολα τ 'αλλα.
------------------------- Δυστυχως δεν το εσωσα.Ηταν στραβο το κλιμα το 'φαγε και ο γαιδαρος. |
Κρίμα, αλλά τι να κάνουμε. Τώρα έρχεται και το μεγάλο και θα είναι πιο άνετα.
|
Το ελπιζω!!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:25. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board