Εγινε!;)
Ευχαριστω. ------------------------- Tελικα τους εστειλα απο εδω και πηγε κανονικα το μηνυμα. |
Και η απαντηση τους:
''We are very sorry to hear this has happend to your helena anentome. We will check if this phrase about the tolerance of snails is not in the leaflet as you say. This phrase should be in our leaflet. It can take a while before we have the answer so we will come back to you later. Best regards, Suzanne eSHa Labs'' |
Ακομα δεν με εχουν ενημερωσει και τους εστειλα ενα μυνημα, για το αν εμαθαν τιποτα. Και μου απαντησαν πως εχουν κανει διαφορες ερωτησεις για το μανουαλ και για το τι γραφει κλπ αλλα ακομα δεν εχουν λαβει καμια απαντηση απο τον Ελληνικο αντιπροσωπο και οτι ξαναπροωθει τωρα παλι το εμαιλ με τις ερωτησεις και μολις εχει καποια απαντηση θα με ενημερωσει.
|
Παράθεση:
Απο τον Αννα στον Καιαφα θα πηγαινεις, αφου εχουν κι αυτοι χεσμενη τη φωλια τους αν ισχυει αυτο Παράθεση:
|
Μαλλον ετσι ειναι οπως λες. Εγω τους εστειλα τουλαχιστον να το αλλαξουν στο μελλον και οχι οτι αποσκοπω κατι απο αυτο...(εκτος και αν αυτο πιστευουν...)
|
Παράθεση:
|
Δηλαδη? Να τους πω οτι δεν αποσκοπω σε κατι απο αυτο περαν του να το διορθωσουν ωστε και αλλοι μετεπειτα να μην εχουν το ιδιο προβλημα?
|
Να τους δωσεις να καταλαβουν οτι το μονο που θελεις ειναι να αναγραφωνται οι προφυλαξεις και στα ελληνικα και στα αγγλικα σε εμφανες σημειο
|
Μου απαντησαν απο την esha οτι το εψαξαν και οντως εχω δικιο και οτι θα το τυπωνουν απο εδω και στο εξης. Μου ειπαν ακομα οτι θελουν να συμπασχουν μαζι μου που εχασα το σαλιγκαρι μου και αν θελω να μου στειλουν ενα ή καποιο δειγμα απο τα προιοντα τους. Τους απαντησα πως δεν δεν ζηταω κατι απο ολο αυτο περαν του να το γραψουν στις οδηγιες ωστε και αλλοι χρηστες να μην αντιμετωπισουν προβλημα στο μελλον. Ακομα με ρωτησαν απο ποιο μαγαζι αγορασα το προιον τους (ονομα και διευθυνση) και τους εδωσα τα στοιχεια. Για να δουμε αν θα το αλλαξουν...
|
μια χαρα νομιζω μεχρι στιγμης
|
Nαι! Βεβαια επρεπε να τους ζητησω να το γραψουν και στο site τους..:p
|
Μια διευκρινηση σε προηγουμενο μου ποστ, τωρα που το ειδα,.
Ανθρακας δεν χρειαζεται παρα μονο αν θελουμε να αφαιρεσουμε αμεσα το esh2000. Το φαρμακο αυτο ειναι βιοδιασπωμενο και με το περας τη θεραπειας, μετα απο μερικες μερες δλδ, σταματα η δραση του. Δεν χρειαζεται ανθρακας |
εμενα παντως οταν το χρησιμοποιησα περα απο τη βιολογια που την εθαψα κανονικα επεζησαν απο σαλλιγκαρια μονο τα helena!!!μακαρι να αλλαξουν το φυλαδιο τους για να ξερει ο κοσμος τι γινεται!!:)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 05:22. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board