λοιπον.... πολυ ομορφο φιλε μου και συγουρα πολυ καλυτερο απο διαφορα αλλα που εχω δει αλλα μπορεις και καλυτερα, φενονται πολυ εντονα τα διαφορετικα κοματια που εχεις επιλεξει. προσπαθησε αν θες ξανα να το κανεις πιο φυσικο. κανε τα χωρισματα διαγωνια οχι καθετα σαν να ειναι καποιος σπασμενος βραχος! καπου εκει δεξια σου ξεφλουδισε ή μο φενεται? ποσσες στροσεις το εκανες?
------------------------- σου το γραφω αυτο γιατι ειμαι συγουρος πως σου περισσεψε υλικο γιαυτο! |
Παράθεση:
|
ναι καταλαβα πως το εκανες σε κομματια για να χωρεσει μεσα, απλα σου ειπα τα κομματια να μην ειναι καθετα αλλα ακανονιστα - διαγωνια για να ξεγελαει το ματι και να ειναι πιο φυσικο. τουλαχιστον 4 χερια με πυχτο υλικο .... δοκιμασε ακομη 1 backround ετσι οπως το περιγραφω, δεν θα χασεις! βαλε μεσα και κανενα κυπελακι πλαστικο ή απο φελιζολ οπως εκανα και γω για φωλιες - κρυψωνες. θα βγει σουπερ!
|
λεω να το βγαλω και να το περασω αυτο αλλες δυο φορες. παντος κανενα κιπελακι το ηθελε ακομα, εχω βαλει 6 κιπελακια. εχεις δικιο.:p:p:p:p:p
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board