γιατι δε βαφεις το κοντρα πλακε με ξυλοντεκορ στο χρωμα που θες ? και ενα βερνικακι απο πανω αχρωμο για το θαλασσης και καθαρησες
θες να μπλεξεις με φορμαικες και μπιπππππ.... :D:D:D:D |
τι είναι το ξυλοντεκορ;
Βασικα είναι πολύ πιο ευκολο με φορμάικα. Περνεις το κομμάτι που θέλεις, βαζεις σιλικόνη, το πατας πανω στο κοντρα πλακέ, το αφήνεις κανενα 3ωρο και τελείωσες. Που τωρα να καθομαι να βαφω, να ξυνω, να ξαναβάφω, να βερνικώνω και παει λέγοντας!!! Βασικά εγω ρωτησα το εξης: Το κοντρα πλακε, αν δεν με ενδιαφερει η εμφάνιση, πως το βερνικώνω; 1 χερι, στεγνωνει, 2ο, στεγνωνει, 3ο στεγνωνει και τέλος; |
Παράθεση:
|
Δηλαδή, το βερνίκι που έχει κάποια απόχρωση, σωστα;
Παλι, πολύ φασαρία μου φαίνεται όλο αυτό το τρίψιμο βαψιμο. |
οχι αλλο ειναι αυτο
παρε βερνικι βαψτο και τελος 2-3 χερια μη τρηβεις απλα καθαρησετο καλα θες τωρα να στα χωσο μου φενετε zwzw θες να βγει και καλο δε θεν να τρψεις κι ολλας :grin::grin::grin::grin: |
χαχα!
Αυτό που λέω, είναι οτι ενα κοντρα πλακέ, με ενα κομμάτι φορμάικα απο πάνω, θα βγεί τέλειο με προσπάθεια 0!! Τελοσπαντων. Θα ψαξω για φορμαικα και αν δεν βρω, τοτε τα ξαναλέμε! |
φορμαικες υπαρχουν ψαξε το.Απλα δεν εχουν ολα τα ξυλουργεια παρα μονο οταν την θελουν για δουλεια.
Γυρνα σε μερικα ξυλουργεια και μπορει να εισαι τυχερος να βρεις κανα ρεταλι,γιατι αν πας σε αποθηκες θα πρεπει να παρεις ρολο και δε συμφερει καθολου.Επισης κοιτα μηπως μπορεις να κανεις δουλεια με τις φορμαικες που πουλανε στις ξυλεμπορικες που ειναι για να μπαινουν στα σοκορα των παγκων. |
το ρολό τι διαστάσεις έχει και πόσο κοστίζει περιπου; Γιατί, αφενός θελει και ενας φίλος, αφετέρου, θα χρειαστεί και μελλοντικά, αφου ενυδρείο δεν προκειται να ξανααγορασω! :D:smt041
|
Παράθεση:
σε ενα ξυλεμπορικο θα βρεις φορμαικα φιλε τσουμ ;) |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:45. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board