Γιώργο, νομίζω πως η προσπάθεια τόσων παιδιών σε όλες τις εκθέσεις στην Θεσσαλονίκη ήταν κάτι παραπάνω από ουσιαστική χωρίς να έχουν ζητήσει ποτε τιποτε... νομίζω πως τους ακυρώνεις αναφέροντας το παρακάτω....
Παράθεση: Πραγματικα θα προτιμουσα να μην υπηρχε καθολου χρηματικη συνδρομη (ετσι και αλλιως δεν υπαρχει) αλλα ουσιαστικη συνδρομη! Με τη συνεργασια ολα μπορουν να γινουν θαυματα! Ετσι θα γινοντουσαν πολλα περισσοτερα ... |
Παράθεση:
|
Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι μελος του συλλογου και κανονικα δεν επρεπε να γραψω καθολου στο θεμα.
Ομως ειναι ενας συλλογος που ασχολειται με τα ενυδρεια, (ενα θεμα που ασχολουμαι και εγω) και εχει ως στοχο την επικοινωνια και ενημερωση (γενικοτερα) των ιδιοκτητων ενυδρειων (κατι που με απασχολει επισης). Επισης ο διαλογος ειναι ανοιχτος σε δημοσιο φορουμ. Ετσι λοιπον παιρνω το θαρρος να γραψω. Το συμβουλιο του συλλογου πηρε μια αποφασιση για λογους που αυτο θα γνωριζει καλυτερα απο ολους. Οποιος δεν εχει προβλημα, μπορει να εκφρασει τη συμφωνια του ανανεωνοντας τη συνδρομη του ή αν δεν ειναι ηδη μελος να γραφτει τωρα. Οποιος εχει προβλημα, μπορει να κανει το αντιθετο. Αν καποιος θελει να εχει μεριδιο στις αποφασεις και το μελλον του συλλογου θα πρεπει να γινει πρωτα μελος και να συμμετεχει στις συνεδριασεις και ψηφοφοριες. Οι αποφασεις ενος συλλογου κρινουν την πορεια του ιδιου του συλλογου και ο ιδιος προφανως το ξερει καλα και για αυτο πηρε οποια αποφαση πηρε. Αν εκανε λαθος ή οχι θα φανει στο μελλον απο την πορεια του. Απλα τα πραγματα. Ας ασχοληθουμε με κανενα ψαρι τωρα. :cool: |
Μα αυτα ειναι μελη για μενα και ας μην εχουν πληρωσει!!! :p:smt041:smt041
Αυτο λεω ... αν το καναν πιο πολλοι αυτο που γινεται στη ζωοτεχνια ο συλλογος θα ηταν πολυ πιο δυνατος!! Ειναι ιδεα ... ειναι η τρελα μας ... Το χρημα δεν ειναι παντα πρωτο ... Σοβαρα τωρα ειναι ο τροπος που τα γραφω η δε τα διαβαζετε ολα οσα γραφω? :rolleyes::D Βρε bokosta μη ξαναδωσεις φραγκο αλλα βοηθα (οπως βοηθας τωρα)!!! Για μενα κανεις πολλα περισσοτερα απο το να εδινες 200 ευρα!!http://i258.photobucket.com/albums/h...illanbliss.gif |
Παράθεση:
Αυτο δηλαδη που ακουστηκε και στην τελευταια συναντηση στην Θεσσαλονικη. δεν πειραζει ομως. Ας δουν καποιοι ποσοι απο αυτους που βοηθησαν για να γινει η Ζωοτεχνια ειναι μελη και ποσοι θα ηθελαν να ειναι αλλα λογω της συνδρομης αλλα και της απραξιας δεν γινονται. Μηπως με τα 50 ευρω των 20 ανθρωπων θα μαζευτουν τα λεφτα για να ερθει καποιος για σεμιναριο ? ή μηπως με τα λεφτα που θα μαζευτουν απο τα 20-30 ατομα θα συμπληρωθει το ποσό.? Συμφωνω απολυτα και με τον ΑΛΕΞ. Και οσο για το αν ειμαι ρομαντικος ή ρεαλιστης, επιλεγω το δευτερο. |
Βεβαιως και υπαρχει και τους ευχαριστουμε. Αλλα ελπιζω καποτε να φτασει η στιγμη ολοι οσοι βοηθανε να ειναι και μελη.
|
Παράθεση:
είναι απλά περιττό να γράφω... τουλάχιστον σε αυτό το ποστ. Καληνύχτα κύριοι !!! |
Παράθεση:
(Στα υπολοιπα εχουμε την ιδια γνωμη :cool: ) |
Παράθεση:
|
Να μην ξεχνάμε ότι η αύξηση της συνδρομής έγινε ΕΠΕΙΔΗ τα μέλη λιγόστεψαν, όχι το ανάποδο (τουλάχιστον εγώ αυτό κατάλαβα)... Και επίσης δεν υπάρχει διέξοδος από την "απραξία" χωρίς νέα μέλη+συνδρομές. Πόσο άλλο να δραστηριοποιηθεί ένας σύλλογος με ελάχιστα μέλη που αποφέρουν μηδενικά έσοδα? Και αυτό ενώ το GAB έχει πάνω από 2000 ενεργά μέλη... Πραγματικά δε βγάζω άκρη... Ας κάνει μία κίνηση το ΔΣ να μειώσει τη συνδρομή στα 20 ευρώ για 2-3 μήνες να δούμε τα αποτελέσματα, όχι για κανένα άλλο λόγο αλλά για να αποδειχθεί το αυτονόητο, ότι δεν είναι αυτός ο λόγος της κατάντιας. Αν είναι θετικά να παραμείνει εκεί, αλλιώς να ανέβει στα 50...
|
Να μια καλή πρόταση από τον Maverick, όταν βλέπεις ότι τουλάχιστον εδώ πάνω υπάρχει μια ελπιδοφόρα δυναμική που θα μπορούσε να
προσελκύσει δεκάδες νέα μέλη και έσοδα στον Σύλλογο με μια πιο λογική συνδρομή, πονάς να βλέπεις τόσο κόσμο να σφυρίζει αδιάφορα λόγω κόστους. Αδιαφορούν στο να γραφτούν στον Σύλλογο και ξοδεύουν περισσότερο χρήμα και χρόνο για να προσφέρουν σε μια εκδήλωση του Συλλόγου, δεν σας λέει κάτι? Απλά είναι ακριβή η συνδρομή ως συνδρομή και ο διπλασιασμός της εντελώς αδικαιολόγητος και ανούσιος, διώχνει κόσμο αυτή η λογική. Ξαναλέω, με συνδρομή 10 ή 15 ευρώ, σε μια βδομάδα γράφουμε 40-50 μέλη στη Θεσσαλονίκη μόνο. Δεν τα θέλουμε?? ΟΚ. |
Ισως οι περισσοτεροι να μην μπορουμε να το καταλαβουμε αυτο.
Οταν υπηρχαν τα γραφεια η συνδρομη ηταν 30 ευρω για να μπορουν να συντηρηθουν.Εκλεισαν και ανεβηκε στα 50 με την δικαιολογια οτι οταν θα γινονται σεμιναρια τα μη μελη θα πληρωνουν ενω τα μελη θα εχουν παροχες δωρεαν.Υπαρχει καποια λογικη σε αυτο? Ποιος κρινει αν ενας ανθρωπος που δεν θελει να δωσει 50 ευρω ειναι αξιος να μπει στον Συλλογο και ποιος δεν ειναι ? Οσοι βοηθησαν και βοηθουν δλδ τον συλλογο , αλλα δεν δινουν τα 50 γιατι περιμενουν κατι και απο αυτον δεν ειναι αξιοι. ? |
Τα 15 ειναι λογικα τα 50 ειναι αλογιστα;)
|
Βρε σεις, σκεφτείτε λίγο γιατί λυσσάξαμε με τη συνδρομή, αφού κανείς δεν μας υποχρεώνει να την πληρώσουμε, ούτε χάνουμε κάτι αν δεν γίνουμε μέλη.
Λυσσάμε γιατί θέλουμε και να πληρώσουμε και να γραφτούν πολλά μέλη και να ξαναζωντανέψει ο Σύλλογος, αλλά δεν μας βοηθάει η αύξηση, μας κόβει τα πόδια. Δώστε μας μια ευκαιρία να φέρουμε πολύ κόσμο, αυτό λέμε, βρισκόμαστε κάθε βδομάδα 40-45 άτομα για καφέ και δεν μπορούμε να γράψουμε μέλη. |
και δωρεάν να γίνει, προτιμώ να παραμείνω στο GAB και μόνο....
|
Παράθεση:
|
Για να γίνουν πράγματα χρειάζονται χρήματα.
Και τα χρήματα...εφόσον ο ΠΣΦΕ δεν είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα για να έχει έσοδα από πωλήσεις προϊόντων κλπ τα μόνο του έσοδα προέρχονται από τις συνδρομές των μελών του καθώς και από τις εκδηλώσεις του. Παλαιότερα είχε έσοδα από την πώληση του περιοδικού τα οποία τώρα δεν υπάρχουν. Και σας λέω το εξής απλό. Η Ζωοτεχνία διοργανώθηκε με χρήματα του ΠΣΦΕ. Αν δεν υπήρχαν δεν θα είμασταν εκεί !!! Θέλουμε ομιλίες...σεμινάρια. ΟΚ ! Να τα κάνουμε. Πολλοί παγκοσμίου φήμης ομιλητές έρχονται όποτε το θελήσουμε. Βάλτε κάτω τα έξοδα, εισιτήρια, διαμονή, φαγητό κλπ. Τα έχουμε τώρα ;; Όχι. Άρα σεμινάρια δεν μπορούμε να κάνουμε. Αν τα μαζέψουμε φυσικά και θα γίνουν. Μιλάνε πολλοί για 30, 40 ή 50 νέα μέλη με συνδρομή 20 ή 30 ευρώ. Κάντε τον πολλαπλασιασμό. 50χ30 = 1500 ευρώ Είναι πολύ λίγα. Απλά μαθηματικά ! Και όποιος θέλει να προσφέρει μπορεί να το κάνει. Και τρανό παράδειγμα είναι τα παιδιά που αν και οι περισσότεροι δεν είναι μέλη βοήθησαν για το στήσιμο της Ζωοτεχνίας. Και η ανταμοιβή,πέρα από την χαρά της συμμετοχής είναι οι Βιοτοπικές καταδύσεις !! Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να δώσει και μια εισφορά. Και 5 και 10 και 20 ευρώ. Και ας μη γίνει ποτέ μέλος. Και κάτι τελευταίο. Μαζέψτε μου εσείς υπογραφές από 150 άτομα που θέλουν να γίνουν μέλη με συνδρομή 20 ή 30 ευρώ και το συζητάμε. :D:D:D |
Και εγώ σε διαβεβαιώνω ότι γύφτος δεν υπήρξα ποτέ...
|
Χαλαρώστε :smt020:smt020:smt020
|
Παράθεση:
Για να μαζέψεις 4.500 ευρώ θέλεις 90 μέλη. Αμ δε, πάλι 1.500 με 2.000 θα μαζέψουμε, αφού δεν βλέπω να πληρώνουν το 50ευρω πάνω από 30-40 άτομα, εδώ είμαστε, πάω και στοίχημα μια συνδρομή.:D:D Ε αυτό το ευτελές ποσό θα μπορούσαμε να το πάρουμε από 3πλάσια μέλη με συνδρομή πχ 15 ευρώ, αλλά το κέρδος θα ήταν τα 3πλάσια μέλη. |
Παράθεση:
Δλδ και χρηματα και πολλα μελη (εκτος αν δεν υπαρχει ενδιαφερον για πολλα μελη) Η συνδρομη μελους να ειναι 10 ευρω και οσοι επιθυμουν να βοηθουσαν με τα 50 ευρω συνδρομη (που θα τα εδιναν ετσι κι αλλιως αφου βαση αυτου παρθηκε η αποφαση οπως καταλαβα), να δωσουν τα υπολοιπα 40 σαν εισφορα |
Η εμπειρία μου τόσα χρόνια αυτό μου λέει.
Στις καλύτερες εποχές του ο σύλλογος δεν είχε τόσα πολλά μέλη. Μη με ρωτήσεις το γιατί....βαρέθηκα να τα γράφω τόσα χρόνια. delta...όλα γίνονται αρκεί κάποιοι να το πιστέψουν και να βάλουν κι αυτοί το χέρι τους για να πάμε μπροστά. Έχουν γίνει και έρανοι και έχουν δοθεί έκτακτες εισφορές και πολλά "κορόιδα" έχουν βάλει, και βάζουν ακόμα το χέρι βαθειά στην τσέπη. |
QS-Plan ελπιζω με το πμ να καταλαβες επιτελους τι ηθελα να πω!! Δε σου κανω επιθεση προσωπικη (δεν εχω καποιο λογο)!
Το θεμα ειναι ο τιτλος "μελος"? Αν δωσει ο καθενας απο 5 ευρω θα μαζευτουν πολλα χρηματα και ας μην λεγεται μελος βοηθαει! Αν δεν ειχα την δυνατοτητα να δωσω 50 ευρω θα εκανα δωρεα 10 η θα πουλουσα κατι (ψαρακια?γαριδες?) και θα εδινα τα χρηματα στο συλλογο χ##@στηκα αν με λεγαν μελος η οχι ... ουσιαστικα θα βοηθουσα -οσο μπορουσα! |
το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θα έπρεπε να είχα μείνει στο γραφείο το διήμερο... ξυνό μου βγήκε
|
Γιατί δεν πάμε για ύπνο και να το ξανασκεφτούμε αύριο καλύτερα αφού ξαναδιαβάσουμε όλα όσα γράφτηκαν ;
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Ούτε 50, ούτε 30, ούτε 20 Με 15 ευρώ για να δούμε αν έχουμε 150 άτομα... 1. Alex_Salonica 2. 3. |
καλή επιτυχία Αλέξανδρε, ειλικρινά ελπίζω να τους μαζέψετε...
|
Παράθεση:
|
με καμια τιμη..οσο δελεαστικη και να ειναι....δεν ξεπερνουν καποιοι τα απωθημενα τους.... :smt034:smt034
το εργο εχει ξαναπαιξει.....πολλακις. :smt009 |
Παιδια τα 10 κ 15 ευρω ειναι πολυ λιγα.
Εγω σε συλλογο της Πατρας πληρωσα 20 ευρω κ ειναι κ τοπικος. Ο Π.Σ.Φ.Ε. ειναι πανελληνιος ομως. Πιστευω 25-30 ειναι καλη τιμη κ θα μπορουσε να μπει κ ενα φοιτητικο. Αλλα κ παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι πριν μερικους μηνες δεν γραφοντουσαν αυτοι που παραπονιουνται τωρα οτι τα 50 ειναι πολλα. Ηταν κ τα 30 πολλα?????;) |
.Η συζητηση ξεκινησε γιατι προηγηθηκαν καποια πραγματα,καποιες συζητησεις ασχετες,σε ασχετες στιγμες.Απο την Βεροια που ειμαι με κοσμο που "τρελενεται" με τα ενυδρεια,που χαμογελασε οταν τους ανεφερα για τον συλλογο,αλλα σοβαρεψε οταν ακουσαν τη συνδρομη,αλλα και σε ψαροσυναντησεις στη Θεσ/κη .Τα χρονια ειναι δυσκολα για ολους και τα 50 κανεις δε θα κατσει να τα μαζεψει ανα ημερα οπως ειπωθηκε,και σε μια πιθανη συναντηση που θα βρεθει, δεν θα τα εχει ισως και στη τσεπη του για να τα δωσει.
Αντε να σκεφτω και το αλλο,οτι εδω στην επαρχια ο κοσμος κολλαει για ενα συλλογο που ειναι στην Αθηνα και γι αυτο δεν προχωραει σε εγγραφη.Εκει στην Αθηνα ομως τι γινετε?5 εκ. κοσμος με ποσες χιλιαδες τρελαμενων να μπαινουν καθημερινα σε ψαροφορουμ και ποιο ειναι το αποτελεσμα?Ποσους κερδισαμε ως συλλογος?Αρα κατι φταιει,ισως δεν ειναι το οικονομικο αλλα να ξερετε οτι ειναι ΚΑΙ αυτο.Και αυτο το βλεπει κανεις στις συζητησεις που γινονται στους ψαροκαφεδες κι οχι πισω απο τα πληκτρολογια.... Για πολλους απο μας τα 50 τα δινουμε για την τρελα μας σε βενζινες πηγαινε-ελα,για καφεδες, για να συναντησουμε 2 ανθρωπους και να ανταλαξουμε 2 κουβεντες.Αν ηταν μονο για τον καφε καθομασταν σπιτι μας οπως κανουν πολλοι απο εδω μεσα που δεν πατανε ουτε καν στις επισημες και το "παιζουν" υπερανω.... Κι αν η λογικη σας ειναι αυτη που λετε, ας μενανε οι τιμες ιδιες και για τα περιοδικα....γιατι εκει αλλαξατε τακτικη? Ναι Σπυρε δε μπορουμε να μετεχουμε σε ψηφοφοριες του συλλογου,αλλα υπαρχει και ενα site υποτιθετε οπου ολα τα μελη του συλλογου μπορουμε να συζητησουμε πραματα και να παρουμε αποφασεις κι ας ειμαστε απο το σπιτι μας. Ας κληθουν τα μελη στα επι μερους κλιμακια να παρουν αποφαση κι ας συνυπολογιστει στη Γ.Σ.Γιατι πρεπει καποιοι να ακολουθουμε σαν τα προβατα?Αν ειναι να μας το πειτε οτι ή θα το βουλωσουμε και θα ακολουθουμε σε καθε αποφαση (να μη πω των 7....) ή θα συμετεχουμε ενεργα.Πως δηλαδη την συνδρομη(δεν μιλαω για λεφτα....) την θελουμε-ζηταμε απο ολους κι ας μην ανηκουν στο συλλογο,αλλα απο κει και περα δεν υπολογιζουμε κανενα? Αυτα. Α........... 1. Alex_Salonica 2. maikl 3. |
Ούτε 50, ούτε 30, ούτε 20
Με 15 ευρώ για να δούμε αν έχουμε 150 άτομα... Ας γράψει το όνομά του όποιος είναι διατεθειμένος να γίνει μέλος του Συλλόγου, αν η ετήσια συνδρομή κατεβεί στα 15 ευρώ: 1. Alex_Salonica 2. maikl 3. bokostas 4. 5. |
Παράθεση:
|
1. Alex_Salonica
2. maikl 3. bokostas 4. eimaste aR21rwstoi 5. 6. |
Παράθεση:
|
Ας γράψει το όνομά του όποιος είναι διατεθειμένος να γίνει μέλος του Συλλόγου, αν η ετήσια συνδρομή κατεβεί στα 15 ευρώ:
Κάντε copy-paste το πινακάκι και προσθέστε το όνομά σας. 1. Alex_Salonica 2. maikl 3. bokostas 4. eimaste aR21rwstoi 5. Markos145 6. 7. |
Ωραια το πηγαινεται, αλλα το θεμα δεν ειναι ποιοι θα δωσουν τα 15ε εφ οσον εχετε παρει μια αποφαση για τα 50ε. Αλλα ας ξεκινησουμε απο την αρχη. Ολοι εχετε καποια χρονια λιγα η πολλα με τον συλλογο. Κανενας δεν αμφισβητη την προσφορα και την οργανωση απο ορισμενα ατομα. Επισης καλα ειναι να το τονιζετε αυτο γιατι ειναι η ηθικη τους ικανοποιηση. Αλλα ας ερθουμε στην ουσια του πραγματος, οσον καιρο βρισκομαι εδω μεσα σχεδον καθημερινα βλεπω περιπου την κινηση του συλλογου ενταξη οσο μπορω να καταλαβω, να ξερεται ομως οτι τα μεγαλα ποσα δεν σωζουν την κατασταση οπως και τα μεγαλα νοικια βουλιαζουν τα μαγαζια. Αναρωτηθηκατε οτι ενας που δεν ασχολειται μονο με το ενιδρυο και εχει και αλλα ενδιαφεροντα μπορει να δινει σε παρομοιους συλογους γυρω στα 900ε ετησιως. Οταν ζητατε τα 50ε και γραφτη μαζι με την γυναικα του πρεπει να δωση 100ε δηλαδη ενα (ενιδρυο) ας το κανουμε και μοναδα μετρησης. Εδω δεν εχω δει την μανα μου που ζει στη Θεσ/νικη 3 χρονια που να βρω τον χρονο να βρεθω για καφε με τους συνχομπιστες μου, ετσι μας κατηντησε η δουλεια για να εχουμε να πληρωνουμε τις υποχρεωσεις μας. Λοιπον απο δικη μου πλευρα ξεκαθαρα, πιστευω πως μια μικρη συνδρομη ειναι σωστη, βατη, απο ολους φοιτητες και μη γιατι εχει πολλους που δεν εχουν δουλιες αλλοι που εχουν μειωση αποδοχων και οικονομικα προβληματα και σκεφτωντε να σταματησουν και τα ενιδρυα ακομη, πραγμα που θα επρεπε να εχει ληφθη υπ οψιν ολων των διοικουντων και οχι να ειμαστε οι σκληροπυρηνικοι της Ελλαδος. Δυστηχως μονο δυσκολα εχουμε μπροστα μας γι αυτο να κρατηθη ο συλλογος με πολλα ατομα για να κρατα και επαξια τον τιτλο Πανελληνιος. Οσο για μενα μια που θεσατε το θεμα θα δεχτω τα 15ε και ας μην μπορεσω να βρεθω μαζι σας οσο και αν το θελω.
|
Και για εμένα 15 ευρώ δεν είναι πολλά.Θα γραφόμουν.
|
Παράθεση:
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω ειδικά το τελευταίο κομμάτι Παράθεση:
Μια εξήγηση μπορώ να έχω παρακαλώ; |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:58. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board