Κι εγώ πρέπει να ξέρω αν θα χρειαστεί και το δικό μου ενυδρείο (80χ35χ40)
|
Παράθεση:
για να αποφασίσουμε ποιά 2 από τα 3 θα χρησιμοποιήσουμε, πρέπει να είναι ίδια περίπου στο μέγεθος και το σχήμα, καμιά φωτό θα βοηθούσε για να μην το κουβαλάς. |
Από ενυδρεία είμαστε κομπλέ αν βολέψουμε και το ΣΩΣΤΟ/ΛΑΘΟΣ.
Από ψάρια έχουμε ένα θεματάκι. |
Παράθεση:
Αν δεν κάνω λάθος θα υπάρχουν κόι, δίσκοι και κιχλίδες κι εγώ μπορώ να φέρω ξιφοφόρους κι έχουμε ήδη 1 μονομάχο και γκαποέντλερς για το Σωστό και Λάθος. |
Παράθεση:
Φυτεμενο Ολανδικου τυπου (ή οτι μας βγει!) Για το παραπάνω ενυδρείο....δεν έχουμε βρει ψάρια |
Παράθεση:
|
Αν εχει καποιος σκαλαρια, μαλλον θα ειναι ωραια στο φυτεμενο.
το 80 κλεοβουλε μη το φερεις απο τα μικρα ενυδρεια θα χρησιμοποιουσε τα δυο μεγαλυτερα, 20 και 25 λιτρα, τα αλλα μη τα φερετε αδικα. Snakepanos, το σαββατοεισαι στην ομαδα δεν ξεχασα. Θελουμε καποιον που να ξερει να βαφει, υπαρχει κανεις? |
Ούτε στο μυαλό σου να ήμουν Μιχάλη, δεν ζήταγες κανέναν τενεκέ λίρες??:p:D
Ε κι αν δεν βρούμε κάτι που να ταιριάζει, ο "Αμαζόνιος" δίπλα είναι, στην Αγγελάκη.:D:rolleyes: |
κωστα αν θελεις μπορω να σας δανεισω την Α/Ο αλλα θα την εχεις σαν τα ματια σου
|
Παράθεση:
|
ξερεις οτι μολις την αγορασα και εδωσα εναν σκασμο χρηματα για αυτο με βλεπεις ετσι μακαρι να μπορεσω να ερθω να την φερω εγω
|
Παράθεση:
|
Κώστα στο σωστό τι θα βάλουμε μονομάχο;
|
Παράθεση:
|
Τα γκαπυ μου τι θα απογίνουν;
|
Δεν μπορω να τον φέρω τρίτη θα τον φέρω Κυριακή,εεεε βάλτον κάπου ή πάρτον μαζίσου και όταν πας βάλτον.
|
Ή τα γκάπυ σου Γιώργο, αν χρησιμοποιήσουμε το δικό σου ενυδρείο, έχουμε 3 ενυδρειάκια και μάλλον θα χρειαστούμε τα 2 μεγαλύτερα,
θα συνενοηθούμε μέχρι την Κυριακή, για να μην τα κουβαλήσετε και τα 3, μην ανησυχείτε, θα ειδοποιηθείτε εγκαίρως. Παράθεση:
|
Μπορουμε να εχουμε 2-3 σωστα ως εναλλακτικές επιλογες...
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Κώστα θα φέρω TetraBetta και τον θερμοστάτη που μου έδωσες συν μετατροπέα.Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει ή να χαθεί τίποτα;
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Εν πάσει περιπτώσει, αν χαθεί κάτι από το "Σωστό και Λάθος", θα σας τα αντικαταστήσω εγώ. |
Παράθεση:
|
Ενα ρεζουμε να κανεις Κωστα για το ποια ενυδρεία θα χρησιμοποιηθούν, με τι ψάρια και τα λοιπα, γιατί εγω προσωπικά εχω χάσει την μπάλα!!!
|
Παράθεση:
Αν δεν ταιριάζουν, θα σου πούμε να φέρεις το δικό σου Δευτέρα, ή αν θέλεις να το φέρεις ούτως ή άλλως και συμφωνεί κι ο Μιχάλης, στήνουμε 3. Για ψάρια, έχουμε 1 μονομάχο του Κώστα ή τα γκαπάκια σου για το Σωστό και έχουμε γκαποέντλερς, παπάκια κλπ του Χαραμάδα για το Λάθος. :p Κι από υλικά κι εξοπλισμό είμαστε πλήρεις αφού βρέθηκαν διάκοσμος, φίλτρα, θερμαντήρες κι ένα φωτιστικό, μας λείπει μόνο ένα 2ο φωτιστικό. |
OK! Απλα, οπως είπα και παραπάνω, αμα χρησιμοποιηθει το δικό μου, καποιες αλλαγες στον διακοσμο δεν έχω προβλημα να γίνουν αλλα τα ψαρακια δεν θα ήθελα να πηγαινουν περα -δωθε και να ταλαιπωρηθούν.
|
To καλυτερο για το "λαθος" θα ηταν βαμμενα διαφανη.
|
Καλησπέρα σε όλους
Υπάρχει άμεσα διαθέσιμη μεγάλη ποσότητα από Blyxa japonica. Επίσης υπάρχει Cabomba caroliniana 5 -6 ριζούλες, 5-6 ριζούλες crypro(καφέ -χακί χρώμα δεν θυμάμαι το πλήρες της όνομα) και μια μεγάλη Hygrophila difformis Μόνα τους γεμίζουν ένα ενυδρείο. Τα φυτά βγήκαν πριν λίγο από το ενυδρείο έπειτα από γερό κλάδεμα. Το πρόβλημα είναι οτι μπορώ να τα φέρω μόνο αύριο, οπότε θα πρέπει τα μαστόρια του φυτεμένου να βρουν που θα τα διατηρήσουν μέχρι το φύτεμα.:smt120 Περιμένω άμεση απάντηση για να μην πάνε χαμένα τα φυτά ( ιδίως η Blyxa ). Εννοείται οτι μετά από την έκθεση τα φυτά θα διατεθούν σε όσους θα τα θελήσουν. :D |
καλησπερα
Γεια σου φιλε μου ,.
Στηλε μηνυμα στον μιχαλη αυτος κανονιζη για τα ενυδρεια . Η στην ομαδα του φυτεμενου ,τα ονοματα τους ειναι στην πρωτη σελιδα. |
Παράθεση:
|
O.K. θα τα φέρω αύριο το πρωί
|
kostaskich
αντε κωστα σε περιμενω οπως την προηγουμενη φορα:D:D:D
|
Ελα ρε Παπαδοπουλε και λεω που εισαι εσυ!
Χωρις εσενα εγω δε θα το γουσταρα τοσο, αμα δεν εισαι εκει να χωνεις μπινελικια, δεν αξιζει! Φερτα τα φυτα και θα τα βολεψουμε, ανυπομονε, επρεπε να κλαδεψεις σημερα? Τα λεμε αυριο. Υ.Γ. τον Chris129 δε μπορω να βρω, τι εγινε αυτος ανησυχω...εχει κανεις νεα του? |
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
6 Φεβ. να μου χαρίσεις 5-6 ριζούλες.:D |
Βουτάς το χέρι σου στο φυτεμένο ενυδρείο και παίρνεις… πατ κιουτ, πολύ απλό. :D
|
και εγω θα ηθελα λιγη μιξα εεεεεεε μπλιξα
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 16:02. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board