Σχετικο ειναι αυτο με τα SAE
εμενα μερικοι απο δαυτους εχουν μαθει να τρωνε τροφη ,και ετσι δεν τρωνε πλεον αλγη((( τα καθαρματα)) 8) |
SAE=Siamese Algae Eater? αν ναι κατά τη γνώμη μου είναι άχρηστα πλασματάκια :lol:
|
Για ανελυσε το αυτο
|
Την αλγη που πιανουν τα πανω μερη των φυτων λογω φωτισμου.Τη πρασινη κοντη γνωστη αλγη,που αλα την αφησεις μεγαλωνει και εξαπλωνεται σα διαολος.Το οτι ενω ειχα μεσα οττος για 1 μηνα περιπου και δεν εκαναν τιποτα (στο προβλημα της ηδη αναπτυγμενης αλγης στα φυτα,χωρις αυτο να σημαινει οτι δε καθαριζουνε ,τη τρωνε εν τη γεννέσει της).Ενω τα SAE την εξαφανισανε ,δεν ειναι τυχαιο οτι μια βδομαδα μετα την εισοδο τους δεν υπαρχει καθολου αλγη μεσα στο ενυδρειο..Τωρα αν ο μανθος τους δινει λεφτα και τρωνε εξω,οτι θελουν τα δικα του, :lol: :lol: τα κακομαθε !!Τα υπολοιπα σχολια περι του συγκεκριμενου ψαριου με αφηνουν -παγερα αδιαφορο,καθοτι ιδιοις ομασι... :shock: ΑΥΤΑ !! 8)
|
Παράθεση:
Πρώτον είπα ΙΜΟ και δεύτερον ΙΜΕ αυτά τα ψαράκια όσο είναι "ΜΙΚΡΑ" δουλεύουν κτλ...αλλά μώλις μεγαλώσουν λίγο γίνονται τελείως τεμπέλικα και αρχίζουν και ενοχλούν και τα άλλα ψάρια του ενυδρείου! Εγώ ούτε τη γνώμη κάποιου πήγα να αλλάξω ούτε τίποτα άλλο! Μίλησα τελείως προσωπικά! |
Περιεργο που εκατονταδες εμπειροι χομπιστες με planted ενυδρεια λενε το αντιθετο. Μηπως εννοεις τον Chinese Algae Eater ( Gyrinocheilus aymonieri) ?
|
Λέω αυτό το μακρόστενο....έχεις κάνα pic?
|
|
τελικά εγώ έλεγα το chinese sorry γιατι μάλλον παρεξηγηθήκαμε χωρίς λόγο! εννοώ το λεγόμενο "γλύφτη"
|
δεν τα κακομαθα ΓΑΥΡΕ μου
ξερεις δεν ειναι και τελειος ηλιθια, απο την στιγμη που καταλαβανε οτι ταιζω τα ζωοτοκα ,και φυτικη τροφη αλλο που δεν ηθελαν ,ετοιμο φαι!!!! |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:48. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board