Παράθεση:
Κινέζικων, προτιμάω σε ενδεχόμενη διαρροή να μου βγει η ζημιά στο κόστος των επίπλων +40 ευρώ, παρά στο κόστος των επίπλων +300.:p Εκτός κι αν μου πείτε ότι δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ διαρροή σε Γερμανικό φίλτρο. Άλλωστε η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς.:D |
κοίτα, αν το sun sun χωραγε στο έπιπλο του Ριο, θα το είχα αγοράσει κι εγώ...
|
Παράθεση:
Γερμανικες θα ειναι οι μπυρες. Γιατι δεν του προτεινεις καμια φτηνη κινεζικη να παρει 20 να εχει καβατζα? :D ------------------------- Κραδασμος με το επιπλο ειναι η πιθανοτερη αιτια. Αν γινεται να μετακινηθει εκτος ντουλαπιου, κανε τσεκ αν σταματησει ο θορυβος. Αλλιως δοκιμασε καποιο αντικραδασμικο απο κατω. Δεν πιστευω οτι οφειλεται σε αλλαγη βιολογικου υλικου (εχεις Siporax ειπες αντι τα μαμισια υλικα) |
Παράθεση:
|
Καλησπέρα
Λοιπόν ο θόρυβος είναι ακόμα εδώ. Σήμερα για πρώτη φορά άναψα τα φώτα στο ενυδρείο μου και έμεινα άφωνος. Παιδιά το θέαμα είναι καταπληκτικό και ας επιπλέουν τα ξύλα ακόμα. Στα δικά μας τώρα. Για αρχή έβαλα βαζελίνη στη φτερωτή και στο αξονάκι. Τίποτα αν και μου είπαν ότι είναι η παλιά καλή παραδοσιακή μέθοδος. Πήγα επίσης και αγόρασα ένα λαστιχένιο ποδόμακτρο για να πατήσει επάνω το φίλτρο, θέλει βέβαια κόψιμο στις διαστάσεις του ντουλαπιού αλλά έτσι πρόχειρα που το σφήνωσα πάλι τίποτα δεν κάνει. Τέλος, πήγα πήρα αβγουλιέρες από αφρολέξ για μόνωση αλλά δεν έχω δοκιμάσει ακόμα να τις προσαρμόσω. Τι να πω ρε παιδιά, έχω αρχίσει και απελπίζομαι…. Το παράθυρο είναι κοντά… Όσοι πιστοί προσέλθετε...:smt093 |
Αν βάλετε λίγη δύναμη φτάνει στην Κρήτη;:grin:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
δεν θελεις να ερθεις εσυ να κανουμε ανταλλαγη :ρ
Γνωμη μου αφου τα εχεις κανει ολα να το στειλεις πισω και να ζητησεις αντικατασταση ενα καρο χρηματα εδωσες για να εχει αξιοπιστια και να ΜΗΝ εχεις προβληματα ΚΑΙ καλα |
Θα ήθελα να το δω με κάποιον που ξέρει μήπως κάνω εγώ κάτι λάθος ρε γμτ. Αλλά δεν το βλέπω δυνατό….
|
βγαλε ενα βιντεο να ακουσω και εγω πως κανει και αλλα παιδια να σου πουμε
|
Παράθεση:
|
Εχω εδω εγω ενα βιντεο που ο ηχος ειναι στο φουλ, τοσο που ακουγεται το νερο απο πανω στην εξοδο του φιλτρου και φυσημα απο το χωρο.
Αλλα το φιλτρο δεν μπορει να ακουστει πανω απο αυτα. |
Λοιπόν ο video είναι ψιλό χάλια ποιότητας, ο ήχος είναι αυτός αλλά χάνει σε ένταση στο video. Δείτε το μέχρι τέλους και πείτε καμία άποψη pls |
νομιζω οτι ειναι λογικος θορυβος
|
...εγω νομιζω οτι ο ηχος ειναι αυτος....σκεψου τι θορυβο κανουν κατι αλλα "φιλτρα"...:D
|
Είναι αρκετά ποιο δυνατός από αυτόν που ακούτε. Ακούγετε και στον πάνω όροφο του σπιτιού με κλειστό το ντουλάπι. Είναι αυτός από το 0:17 και μετά
|
...σιγουρα δεν ειναι απο κρατημενο αερα αυτος που ακουω εγω.Ειναι απο το ρευμα στο πηνιο και την περιστροφη του ροτορα...
Τα 25 watt δεν κρυβονται κακα τα ψεματα. Παντως για το μεγεθος του φιλτρου να ξερεις σε οτι αλλο πας(αν αποφασισεις να πας) θα υποφερεις...αν αυτο (ο ηχος δλδ) ειναι που σε ενοχλει.... |
Παράθεση:
|
Στο στουντιο κατω απο τα τυμπανα βαζουμε ελαστικά αντικραδασμικά εφεδρανα (antivibration elastic pad) σαν κι αυτο (αν δεν επιλεξουμε να κανουμε υπερυψωμενη βαση).
Αυτο το λαστιχο θα σε γλυτωσει απο τους κραδασμους με το επιπλο. Μετα θα ηχομονωσεις το ντουλαπι εσωτερικα. Ευκολα προσαρμοσιμο υλικο και οικονομικο ειναι το ricofon. Στο πισω μερος θα κανεις τρυπες στο ricofon ισα ισα να περνανε σφιχτα οι σωληνες και το καλωδιο ρευματος. Αν χρειαστεις και μπαλωματα καντο με αφρο πολυουρεθανης. ΥΓ εισαι ψειρας :) |
Παράθεση:
Αρραβωνιασμένος κύριε Σπύρο… Και η αρραβωνιαστικιά μου κυκλοφορεί στο σπίτι με ωτοασπίδες (σοβαρά μιλάω.) |
αμα μπορεις κανε 2 τρυπες στον τοιχο και βαλε το φιλτρο στο μπαλκονι κανε και ενα κουτι με θερμομονοτικο DAW και θα εισαι αρχοντας
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:07. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board