Θεε και κύριε!
Από τόσο δα πραγματάκι θα βγούν τόσοι μαντράχαλοι; Πώπω! |
να σου ζησουν θα βαρεθεις να μαζευεις τσαμπια απο αυγα.:D:D τα σαλιγκαρια οταν βγαινουν απο το αυγο το μεγεθος τους ειναι 1 mm αρα και παραπανω θα βγουν...;);););)
|
Αυτα τα μωρα, συν αλλα τοσα διασπαρτα στο υπολοιπο ενυδρειο ειναι απο ενα μικρο κομματι αυγου (1.5-2 εκ) που εμεινε στο καπακι.
clickhttp://i225.photobucket.com/albums/d...0096edited.jpg Αν αφηνα αυτο (7 εκ)? clickhttp://www.aquatek.gr/rimages/albums...100206001b.jpg ή αυτα (απο 3 εκ)? clickhttp://www.aquatek.gr/rimages/albums..._20100323b.jpg Τι θα γινοταν?? :rolleyes: Μετρα μωρα. |
Κούκλοι είναι!!!
Τί να κάνω, να κόψω από το τσαμπί; Με τί το κόβουμε; |
Κοπιδι,(προσοχηηηηηη)
|
Πόσο μπορούν να ρίξουν το ΡΗ τα μωρά;
Υ.Γ.:Γιατί δεν τονίζετε (και δεν πρασινίζετε); Χαχα... |
Παράθεση:
|
Ωχ... ΡΗ crash μπορούν να κάνουν:);
Θέλω να χαρώ περίπου 10 γεννητούρια... Πόσο λέτε να αφήσω; Ήδη έχω υποσχεθεί 3 σαλιγκαράκια σε ένα φίλο. Τα 10 τί θα κάνουν στο ΡΗ μου; |
Παράθεση:
Τα 10 σε ποσα λιτρα? |
120 λίτρα και θα χαρίσω 2-3 σε ένα συνχομπίστα και αν δε κρατήσω τα υπόλοιπα θα τα πάω σε πετσοπ (χμμ:() για να μου δώσουν ζεβράκια.
Θα κρατήσω μόνο 1-2 για το δικό μου ενυδρείο |
Αν εχεις ακρη να τα δωσεις αμεσα, βγαλε και περισσοτερα.
Σε τελικο μεγεθος μην αφησεις πανω απο 2. Στην αρχη (για 2-3 μηνες) μπορεις μεχρι 10-15 και με ελεγχο σκληροτητων, αν χρειαστει να κανει καμια εξτρα αλλαγη. |
Θα αφήσω 15 αυγουλάκια :(
Άντε να δω μικρά! (Λέτε στο πετ να δεχτούν να τους τα δώσω; |
απο αυτα ομως μπορει να μη βγουν και ολα..... κξαλυτερα να συνενοηθεις με το πετ σοπ αν θα τα παρουν και να αφηνες περισοτερα για να εχεις σιγουρα 10-20 μικρα...
|
Παράθεση:
αμα θελεις θα σου κανονησω να δωσεις καμποσα σε καπιους φιλους με ενυδρεια. τωρα για μενα μπορεις να δωσεις και 4-5 δεν εχω προβλημα 2 ενυδρεια εχω. καπου θα τα βολεψω. :D |
Εκεί που έκοψα το τσαμπί βγήκε αυτή η αηδία υγρό και το υπόλοιπο που ήθελα να κρατήσω έκανε μπλούμ μέσα από την πίεση του νερού... Είντα κάνουμε τώρα;
|
δηλαδη πανε τα αυγα????
|
Βούτηξαν μέσα στο νερό... Μπορώ να τα σώσω αν τα βάλω πάνω στο spraybar;
|
οπως σου ειχα πει μη τα πειραζεις γιαιτ θα τα χαλασεισ! βαλτα πανω στο σπρει μπαρ...μπορει να καν μην εχουν παθει τιποτα....
|
Δεν έπαθαν ουφ...Αλλά η Αλεξάνδρα πήγε να τα φάει! Τα περιτριγύριζε! Χαχα της τα άρπαξα!
|
Εμένα όταν βγηκαν από ένα τσαμπι 6 εκ. εγινε όλος ο βυθός κίτρινος.
Μην ανησυχείς ολο κ καπου θα τα δώσεις. |
Ελπίζω να μην έπαθαν πράμα...
Τέλος πάντων....:smt120 |
Ε όχι ρε παιδιά αν είναι δυνατόν άνοιξα το καπάκι και να σου άλλο ένα τσαμπί! Έτσι μου ρχεται να τον κάνω μπουρμπουριστόzw
|
Τωρα δεν σταματουν με τιποτα......:D:D:D:D
|
Έκοψα με κοπίδι το μεγαλύτερο μέρος γιατί ήταν τεράστιο! Ευτυχώς αυτή τη φορά δεν πήγε τίποτα στραβά!
|
Και ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕzwzwzwzw
|
και τα δικα σου σαλιγκαρακια θεροαιμα ειναι?
χιχιι |
6 Συνημμένο(α)
Μα θα το βγάλω το καινούριο! Θα μου γεννάει κάθε 2 μέρες; Μα πόσο σπέρμα της έχει μείνει και συνέχεια γεννοβολάει; 4 γέννες ως τώρα!:rolleyes:
|
το καροτακι βρασμενο ειναι?
τους αρεσει? εγω τους δινω ακτινιδιο και τους αρεσει , το υπολοιπο το τρωνε τα ψαρακια |
Το καροτάκι φυσικά βρασμένο. Είναι και καινούριο. Το προηγούμενο που του έβαλα το έφαγε όλο σε 3 μέρες!
|
ωχ .. αμμα τρωει πολυ και η αλεξανδρα βλεπω πεινες εγκυμονουσας :P
κι αλλα αυγα χιχιχιχι |
Τρώει λέει; Ξέκανε το καρότο σε 1 μέρα! Αν είναι δυνατόν! Αλίμονο και ξαναγεννήσει σήμερα:smt073:smt120
|
ποτε περιμενεις τα γεννητουρια?
εγω εχω 1 μικρο τσαμπι και σκευτομαι να τα βαλω σε ενα μικρο ενυδρειο 2-3 μερες πριν εκκολαπτουν για να προλαβω την αλλαγη στο νερο και μετα να κανω στο μικρο αλλαγες νερου συχνα. μαλλον δεν ειναι οτι καλυτερο να εκκολαπτουν στο κανονικο ενυδρειο .ποσα εχεις κρατησει τελικα? γεννησαν κι αλλα αυγα? |
Όχι δεν γέννησε άλλα αλλά στα παλιά διακρίνω φουσκαλίτσες μέσα στα αυγά. Μάλλον σε 4-5 μέρες θα σκάσουν.
------------------------- Ώχου την βλέπω εξαντλημένη πάλι. Λέτε να ξαναγέννησε; Φοβούμαι να ανοίξω το καπάκι.:p |
ΠΩς πανε τα μωρα?
βγηκαν απο το αυγο τους? |
Όχι τα σβούριξα όλα. :p
|
χαχαχαα!
γεια σου Τηλεμαχε με τα μωρα σου! η παρακατω εικονα κατι θα σου θυμιζει σιγουρα... http://www.aquatek.gr/rimages/albums...4112010149.jpg ειναι μονο η αρχη!!! |
Όχι δεν μου θυμίζει
Εγώ έγκυο την πήρα!:D |
αμααααν δηλαδη αγνωστος ο πατερας!!!
τα δικα μου Τηλεμαχε οπως βλεπεις χαιρονται απολυτα την ζωη τους ... το απολαμβανουν! |
Μα που να πάρει!
Πού βρέθηκε τσαμπί και δεν το είδα; Καμία δεκαριά μικροσκοπικά μηλοσαλίγκαρα μαντράχαλοι γλύφουν το καρότο!:smt084:smt120 ------------------------- Αμαν! Παρατηρώ και λίγα lymnea stangalis δίπλα στο καρότο! Την πάτησα!zwzwzw Αυτά δεν είναι που έχουν άσπρο μαύρο χρώμα; Ή μπήκαν helena στο ενυδρειούλι μου;:p |
σαλατα τα εκανες :D:D
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:15. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board