βαλε μια φωτο
|
|
Ετσι αναπαραγεται αυτη η φτερη. Οι τριχιτσες που βλεπεις ειναι τα ριζιδια ενος νεου φυτου. Κανε υπομονη και θα δεις οτι απο εκει θα γεννηθει μια σχηματισμενη νεα φτερη.
|
Την οποια πως θα αποκολλησω για να την μεταφερω σε αλλο σημειο? Δεν εχω ξανακανει κλαδεμα... :smt120
|
Αφησε την να μεγαλωσει οσο πιο πολυ και μετα μονο που θα περνας το φυλο μεσα απο το χερι σου θα μενουν τα νεα φυτα στην χουφτα σου
|
Τοσο ευκολα! :) Ερωτηση: Ενα κλαρακι που μου ειχε μεινει στο χερι το πηρα κ το σφηνωσα σε μια τρυπουλα του ξυλου κ εβαλα ενα χαλικακι πανω του να το κραταει σφηνα. Το κλαρακι αυτο θα βγαλει ριζα ή αδικα περιμενω κατι?
|
αν δεν εχει καθολου ριζα δεν θα βγαλει
|
Δεν εχει! Ηλπιζα να πεταξει μονο του καποια... Μαλλον οχι ομως! :(
|
Αν οταν λες "κλαρακι" εννοεις μερος απο τον κονδυλο του φυτου, τοτε ναι θα βγαλει ριζες και νεα φυλλα.
|
Αυτο εννοω! Ευχαριστω πολυ!!!
|
εγω καταλαβα φυλλο σορρυ
|
Οταν τα νεα φυτακια εχουν απο 2-3 φυλλα το καθενα και ειναι πια 2-3 εκ σε μεγεθος ενας πολυ αποτελεσματικος τροπος ειναι να κοψεις το φυλλο οπως ειναι και να το δεσεις πανω σε ενα ξυλο ή μια πετρα. Το παλιο φυλλο θα σαπισει σιγα σιγα και ολες οι νεες μικρες φτερες θα προσκολληθουν πανω στην επιφανεια δημιουργωντας μια συσταδα απο φτερες ;)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 04:06. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board