Να ρωτήσω κάτι? Με τις βίδες που έχεις βάλει εδωτερικα του ενυδρειου δεν θα υπάρχει πρόβλημα ή θα βγούν μήπως μετα?
|
Παράθεση:
βγηκαν λοιπον με το που βιδωθηκε το χωρισμα...:rolleyes::rolleyes: |
ok!!!!:p;)
|
3 Συνημμένο(α)
κατι καναμε και σημερα....:D:D
μπηκαν οι κοντρες:rolleyes::rolleyes: |
Παράθεση:
Κοψε την οθονη να παρει επιτελους μορφη!!!:D Φοβερος..:cool:;) |
Παράθεση:
αυριο θα κοψω την οθονη να κανω δοκιμη με ενα κοντρα πλακε στο μεγεθος που θα ειναι το τζαμι... αν δεν μπαινει θα βγαλω τις κοντρες και θα τις κανω να μπαινουν και να βγαινουν οποτε θελω... :D:D:D |
6 Συνημμένο(α)
μιας και η εργασιες στο ενυδρειο μου συνεχιστηκαν και σημερα με ταχυ ρυθμους ανεβαζω τις φωτο....
η μια φωτο που εχω τραβιξει με το πριονι ειναι για να δειξω οτι δεν χρειαζομαστε να εχουμε μηχανηματα... ορεξη θελει και διαθεση.... |
3 Συνημμένο(α)
και το ενυδρειο πηρε μορφη!!!!!!!!!!!!
|
πολυ ωραιο πηρε μορφη ...:smt041:smt041:smt041:smt041
περιμενουμε την συνεχεια.. χαρα στο κουραγιο σου που το εκοψες με το χερι...:smt120:smt120:smt120 |
Πολύ καλή δουλειά Θανάση, με κάνεις ν' αμφιβάλω για την αρχική εντύπωση που είχα ότι δεν θα πετύχει το εγχείρημά σου.:)
|
παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.
το κακο με εμενα ειναι οτι ειμαι πεισματαρης, αλλα προσεχτικος πεισματαρης... προσεχω την κατασκευη, ( την κανω και ομορφη για την Ελλαδα ρε γαμωτο ) οποτε θα με προσεξει και αυτη να μην εχει προβληματα...:D:D ολο το θεμα με τα ξυλινα ειναι οτι δεν τους δινουμε την απαραιτητη προσοχη... δυστυχος δεν ειναι οπως με τα τζαμια, δεν τα κολλας και τελος, τα ξυλινα εχουν δουλεια και με λιγη προσοχη σε ανταμοιβουν στο τελος...:smt041:smt041 |
Τα ξυλινα ενυδρεια ειναι....respect!
Εχει δει κανεις ιδιωτικο ενυδρειο 30.000 λιτρων γυαλινο? Ξυλινα ομως.......... http://www.anythingfish.com/teds_pos...ish%203636.jpg Τελεια παει!!!:D |
αυτο κωστα το λενε σπιτι στο χωριο μου οχι ενυδρειο
|
φανταζομαι ο τυπος θα εχει και ενοικιο , εγω εμενα σε μικροτερη γκαρσονιερα !!!
|
Στο δικο μου το χωριο το λενε παθος, αρρωστια και τρελα!!!:p
|
Παράθεση:
και μ@Λ@^&* επισεις |
οποιος ξαναγραψει εδω ασχετα , θα πληρωνει παραβαση... +-8+-8
αριθμος λογιαριασμου μου.... 000000000000 :smt038:smt038 |
αμα μου βρεις ενα θεμα που δεν εχει γραφτει κατι ασχετο θα σου δωσο οσα θες:D:D:D
|
Δεν ειναι ασχετα, ειναι χρησιμοτατα αλλα αν θελετε τα συζηταμε.
Χαρη αν και τα ειπαμε για να γνωριζουν ολοι, 3 μαγικες λεξεις κλειδια: Εναλλακτης θερμοτητας, τριοδος ηλεκτροβανα, ελενκτης θερμοκρασιας παροχης καυστηρα. Και ασε τη ΔΕΗ να κουρευετε!:D Την ΕΥΔΑΠ μην την ανακατευεις, ξενοιαζεις απο αλλαγες νερου!:rolleyes: |
κατι ξεχασες καυστηρας
και κατι που δε σου ειπα ηλιακος αλλα μη ξεχναμε οτι και αυτο εχει κοστος αρκετο θα ελεγα |
9 Συνημμένο(α)
καλησπερα σε ολους. σημερα ηταν η σειρα να φτιαξω τα καπακια του ενυδρειου και βγηκαν πολυ ομορφα...:D:D
υλικα.... πιχακια 30χ10 καρφοτικο συνδετηρων συνδετηρες χερουλια |
5 Συνημμένο(α)
.....
|
Μ' αρεσεις! :smt023
|
Ωραιο φαινεται ... χαρας το κουραγιο σου!! :p:smt041:smt041:smt041
Μια χαζη ερωτηση μια που δεν εχω ιδεα απο ξυλινα ενυδρεια! Το μπροστινο τζαμι -λογικα θα το εχεις απο μεσα απο οτι καταλαβαινω ... πως θα το περασεις? Απο πανω με τις κοντρες δυσκολο το βλεπω ... απο μπροστα παλι δυσκολο ... :smt120:D:smt120 |
Παράθεση:
Ρε Γιωργο απο το στομα μου το πηρες.Και εγω την ιδια απορια εχω....Παντως Θαναση πολυ καλη δουλεια.:) |
Το ρωτησα και εγω νωριτερα και επιμενει πως θα το περασει απο μπροστα!
Αφηστε τον να δουμε!!:D Μου αρεσει που κανεις μια μια τις δουλειες ρε, τι σε πειραζε να εκανες τα καπακια μετα τον πολυεστερα και μετα το τζαμι? Ηδη αναποδια βλεπω:D ασε που το εχεις κανει σαν πατζουρι:D:D:D |
Λογικα το τζαμι θα ειναι αρκετα μεγαλυτερο σε πλατος και μηκος ... αν ηταν 1 απο τις 2 διαστασεις να πω ενταξει ... αλλα δυσκολο το βλεπω ... :rolleyes:
|
θαναααααασηηηη...εχει χαλασει το παντζουρι μου..ποτε θα ερθεις?? :D
μπραβο φιλε!!! |
ευχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια, και μερικα σκατοπαιδα πιο πανω!!!!
οι δουλειες μπορει να ειπα οτι πανε με την σειρα και ετσι ειναι, τωρα ειμαστε στην ξυλια... οταν θα πιασουμε τον πολυεστερα δεν θα εχω να μετραω και να κοβω ξυλα... οσο για το τζαμι, ισως και να μπει απο πανω:D:D:D:D δεν σας εχω πει πως κανω και μαγικα... :smt041:smt041 ασχετα με την πλακα απο εμπρως θα μπει το τζαμι... εσυ κωστα δεν επρεπε να αναρωτιεσαι... για ξαναδες τα λινκ που μου ειχες δωσει... μαλλον δεν τα εχεις μελετησει καλα...:smt084:smt084 |
3 Συνημμένο(α)
τι κανετε??? ελπιζω να ειστε ολοι καλα...
Σαββατο σημερα και οι εργασιες λιγες... οχι οτι εχουν μεινει και πολλες ακομα... σημερα εγινε ενα γενικο τσεκ απ για να δω τι εχει μεινει... εκανα τις τρυπες για την επιστροφη του νερου απο το φιλτρο στο ενυδρειο, και την τρυπα για να βγουν τα καλλωδια και η σωλινα για τις αλλαγες νερου...:D:D:D απο Δευτερα ξεκιναω ενα καλο τριψιμο ολο το ενυδρειο και κανω ερευνα αγορας για πολυεστερα και φως ενυδρειου...:smt041:smt041 |
με λιγα λογια θαναση σημερα δεν εκανες τιποτα:D:D:Dαντε θελουμε να το δουμε γεματο!!!αυριο παλι:rolleyes::rolleyes:
|
Εγώ γιατί δεν βλέπω αρκετό χώρο ώστε να μπούνε φωτιστικά μέσα στην δεξαμενή.:confused:
Εκτός και αν μπουν Λεντάκια. :p Τα καπάκια (κομμάτια από παντζούρι :smt040 ) έχεις υπολογίσει να έχουν κάποιο μικρό κενό ώστε να μπορέσεις να τα στρώσεις μερικά χεριά βερνίκι η τα έχεις τελειώς φιξ.:confused: Χαρά στο κουράγιο σου. Και καλή συνεχεία. |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
για φωτισμο εχω στο μυαλο μου 2-3 λυσεις αλλα το εχω σκεφτει απο την αρχη αυτο, και η κατασκευη δεν πηγε στην τυχη ετσι... περιμενω τιμες για λεντ, μαλλον κατι τετοια θα μπει... |
Παράθεση:
|
Βάψε το ενυδρείο άσπρο και κάνε τα παντζούρια μπλε... :D :D :D
Σαν ελληνικό νησί , αααα μην ξεχάσεις τον ανεμόμυλο στη διακόσμηση |
..ωραια προσπαθεια! :) :) ...μολις το βαρεθεις φερε 'το σε μενα να βαλω κανεναν κο Ψάριιιιιι! ;)
|
βρε οτι και να λετε για τα πατζουρια μου, δεν με νοιαζει... :grin::grin:
μη δω μονο κανενα καπακι ιδιο... μαυρο φιδι που σας εφαγε...:D:D |
Παράθεση:
Σιγα μη μου τη γλυτωσεις ... :rolleyes: |
Μπράβο Θανασάκη καλά το πας :)
Τα παντζούρια σου ρε φίλε τύφλα να έχει η Alumil !!! |
Παράθεση:
ενυδρεια μονο με την υπογραφη μου ( που ειναι τα πατζουρια ) και αφου δεν σας αρεσει η υπογραφη μου... φτιαχτε μονοι σας...:D:D:D ------------------------- Παράθεση:
αντε ρε φιλε αργησες... μου ελειπε κατι και ηταν και το δικο σου σχολιο....:D:D κωλοπαιδα ολα....:smt075:smt075:smt075 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 02:21. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board