Θα πάτε και θα ρημάξετε το κατάστημα με κουκούλες βέβαια :D
|
σημερα πηρα τηλεφωνο σε ΟΛΑ του νομου αττικης. υπαρχουν δυο 93 και ενα 120 εκτος προσφορας στα 179 ευρω!!η προσφορα ηταν μονο για το στοκ οπως μου ειπαν
|
Παράθεση:
Την επόμενη φορά. |
Παράθεση:
|
Και στην Πάτρα σε 3 μέρες εξαφανίστηκαν!:smt022
|
ο χαλβας φταιει..τα σηκωσε ολα...να πας να του ζητησεις...πως την ειδε δηλαδη??:smt065
|
στο water inn με 125 ευρω ενυδρείο 100χ40χ40(160 λιτρα) και δωροεπιτεγη 50% δηλαδη βγαίνει 62.5 ευρω το ενυδρείο!και 62.5 να ψωνίσεις οτι θελεις. η εκπτωση δεν ισχυει για τη βαση του ενυδρειου που κανει 36 ευρω. πηγα μαζι με τοv vasilakis και το αγόρασα.να του πω και δημοσια ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω που με βοηθάει συνεχως και μου ανοιγει τα ματια. Βασιλαρα συνονοματε (στα εχω πει και απο κοντα) σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
|
Παράθεση:
|
Για πες μας κάτι για το ενυδρείο , φωτισμό και τέτοια , τι χρώμα είναι πες κάτι , καλή τιμή για 160 λτ
Και καλορίζικο το ενυδρείο σου |
Εγω παντος ειμαι ευχαριστιμενος πηγα χτες στο καταστημα του αμαρουσιου και αγορασα 3 τα 96λτ 49ε με το επιπλο ειχα το ιδιο και παλιοτερα το υλικο ειναι ενταξει το μονο μιον για μενα ειναι στο καπακι το πορτακι που τρεχει λιγο νερο ολλα τα αλλα ειναι οκ:smt033
|
Καλορίζικα και τα 3 τότε :D
|
ευχαριστω:D:D:D
|
Παράθεση:
|
Δεν ξερο ακομα αλλα μαλον για κιχλιδες το βλεπο τα 2 και το αλλο κοινονικο:confused:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
μολις τις εβγαλα. δεν ειναι πολυ καλες γιατι ειναι λιγο ψηλα τοποθετημενο
μισο εμεινε απο μπαταρια η ψηφιακη και δεν προλαβα να τις περασω.σε 2 λεπτα τις ανεβαζω |
4 Συνημμένο(α)
αν θελεις καποια αλλη γωνια πες το πριν παω για υπνο:D. το ενυδρειο ειναι no name(made by water in) 100χ40χ40 εχει μαζι εναν θερμοστατη 150 w και ενα φιλτρο gemini. λαμπες εχει 2 philips τις οποιες θα χαρισω αν καποιος τις θελεις μιας κι εγω θα παρω Τ5
|
Ωραίο μου άρεσε , όπως σε είπα καλορίζικο
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Αγορασε ο πεθερος μου απο τα carrefour 96 λιτρα 49 ευρω πριν 3 μερες, αρα η προσφορα ισχυει...
|
Παράθεση:
|
Φίλε sifnos, ευχαριστούμε και για τις πληροφορίες και για τις φωτογραφίες.
Καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου. ------------------------- Τη γκαντεμιά μου μέσα... Το WaterInn ξέμεινε και δεν ξέρουν πότε και αν θα ξαναφέρουν.:smt022 |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
φρέσκα κουλούρια
Το καρφούρ Ευκαρπίας στην Θεσσαλονίκη είχε σήμερα το μεσημέρι 7 ενυδρεία 96 λίτρων από την περσινή σειρά στην τιμή της προσφοράς των 49 ευρώ. Με αντλία hydor 200λ/ω και θερμοστάτη πάλι hydor 100watt. Είναι Ιταλικά της mtbadvance. Αυτά με το φωτιστικό μέσα σε διάφανο πλαστικό. Λέω είχε γιατί τσίμπησα τα δύο...και μείναν 5 χεχε:smt033:smt033
Δυστυχώς τώρα βρήκα υπολογιστή για να σας ενημερώσω. Τις προηγούμενες μέρες δεν είχαν ενυδρεία και αυτό για εμένα σημαίνει ότι αφού τους τέλειωσαν ότι είχαν στα μαγαζιά, μοίρασαν ότι είχαν στις κεντρικές αποθήκες Υ.Γ. Το πάχος του τζαμιού δεν μου άρεσε καθόλου, πρέπει να είναι γύρω στα 4 χιλιοστά. Δεν έχει κόντρες το ενυδρείο αλλά το καπάκι έχει δύο κάθετα πλαστικά σαν νεύρα. Αυτά |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Το 54 λιτρο υπήρχε εκει? |
οχι νεοκλη..μιλησα κι εγω με το μιχαλη γιατι το εψαχνα....αλλα ηταν μονο αυτα που γραφει πιο πανω...
|
:(:(
|
Χάλασες τον ύφαλο και ρωτάς για 54 λίτρα;;;; Φτου σου ρε:smt033
|
:smt020:D:D
|
Πάντως αυτό με το κυρτό τζάμι στα 50 κατι λίτρα, έχει να φανεί τουλάχιστον 2-3 μήνες στο κατάστημα της Καλαμαριάς. Χωρίς το κυρτό τζάμι νομίζω 89 ευρώ. Και αρκετή διαθεσιμότητα. Τι να το κάνεις όμως;:smt022
|
Γεια σας!!!!
Ξερει κανείς αν εχει μείνει σε κανενα CARREFOUR κανένα ενυδρείο??? ------------------------- ΑΝ ΝΑΙ ...ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΝΑ ΤΡΕΞΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
μην περιμενεις εμας.παρε τηλεφωνο μα μαθεις απο πρωτο χερι
|
ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΡΑ???
ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 3 ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!!!!!!! ΕΛΕΓΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 17:46. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board