την πρωτη σελιδα δεν την ειδες?
τι αλλο να πει ο ποιητης???? πλεξι στη βεροια εχει οσο θες |
σε ποιο μαγαζι;;;χλοροφορμιο εχει;;;
|
παλι μαστορευεις...ωρε???:smt041:smt041:smt041
|
Οι παλιες που χαθηκαν ειναι... Οχι οτι δε μαστορευει! :rolleyes:
|
μαλλον μεσ' την σούρα του 2.30 η ώρα το βράδυ λέει,ε, δεν ανεβάζω και καμιά φωτό???
|
πολύ ωραίο μπράβο!!!
|
Ποσο υπολογιζεις να σου πηγαν ολα τα υλικα????????????
|
Ξερετε κανενα μαγαζι αθηνα που να πουλαει τετοιο μαυρο plexi?Επισης επειδη εχω δυσκολευτει παλιοτερα το plexi με τι το κοβεις?Σεγα και πολυ ψιλο πριονακι?
|
τα κομματια ειναι ετοιμα απο τον τζαμα. τις τρυπες με "ποτηρακι" και τρυπάνι...
|
τα κομμάτια τα παραγγέλνεις κομμένα στις διαστάσεις που θέλεις από το μαγαζί που θα αγοράσεις. Το πολύ 2-3 ευρώ να σε χρεώσει για το κόψιμο.
|
Παράθεση:
αλλα εχε υποψιν σου οτι το πλεξι χαρασεται πολυ ευκολα, ακομα και στο καθαρισμα. Υγ ψαξε και συ μπορεις να βρεις και πιο φτηνα |
Νεοκλή μας τρέλανες πάλι με τα ντουετγιορσέλφια σου! Τους μεντεσέδες όμως γιατί δεν τους έβαλες από μέσα ??
|
δεν το χα σκεφτει για να πω την αληθεια..:rolleyes: ωραια ιδεα!!
|
Αν μπουν απο μεσα δε θα ανοιγει το καπακι εκτος και αν αφησεις κενο μεταξυ των δυο κομματιων πλεξι.
|
Παράθεση:
|
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
ή μπορείς απλά να μην βάλεις καθόλου μεντεσέδες, αλλά μαγνητάκια απο μέσα και θα φαίνεται τίποτα :D |
Τρομερή δουλειά. Αποδεικνύει ότι μεράκι γίνονται όλα.
|
Μιας και ανεβηκε προς τα πανω το θεμα, να ρωτησω αν απο τη χρηση ειχαμε τιποτα στρεβλωσεις απο τις θερμοκρασιες?
Οταν παρει αδεια ο μικρος θα μας πει!!! |
Ναί όντως.
Το ενδεχόμενο να πιτσικάρει το πλέξι απο την θερμότητα το έχεις σκεφτεί ; |
Δεω έχει τέτοιο πρόβλημα... Όσο τουλάχιστον μπορούσα να το παρακολουθήσω (το δούλεψα γύρω στους 4-5 μήνες)...
|
Παράθεση:
Δειτε και τι εννοω(μη με κραξετε για τιμες ειναι το πρωτο που μου εβγαλε): http://cgi.ebay.com/12-24-pin-to-24-pin-ATX-Extension-Power-Cable_W0QQitemZ380067595744QQcmdZViewItemQQptZPCA_ Cables_Adapters?hash=item380067595744&_trksid=p328 6.c0.m14&_trkparms=72%3A1205|66%3A2|65%3A12|39%3A1 |240%3A1318|301%3A0|293%3A1|294%3A50 |
δες κ αυτο φιλε μου...
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=27222 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 14:35. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board