Τωρα τι να πω.? Λεμε και εμεις οτι εχουμε ενυδρεια.!
Μπραβο ρε παιδια παρα πολυ ωραιο ενυδρειο. Μακαρι να ανεβω ξανα Αλεξ/πολη,ελπιζω οχι παλι για ασκηση στο στρατο, για καφε να γνωριστουμε. |
Χαρά μου να γνωρίζω νέους φίλους Γιώργο!!
|
Ενυδρείο με μεράκι....
Χαρηκα που σε γνώρισα Κωστα... |
Z_X πάλι ζωγράφισες..Είμαι σίγουρος οτι ακόμα και γκάπι θα το έκανες να δείξει καλύτερο και από δίσκο. ;)
madfdg το ενυδρείο σου είναι καταπληκτικό. Συγχαρητήρια! Αν και δεν είμαι γνώστης των θαλασσινών καταλαβαίνω ότι αυτό που βλέπω έχει αυτό το κάτι! |
Παράθεση:
|
μπραβο και παλι κωστα...μπραβο και στο φωτογραφο....(κριμα που δε μπορεσα να γνωριστουμε....που θα παει ομως...)...αντε γιωργο να μας ερθεις...αν και εμεις θα τα πουμε και εδω θεσ.νικη..
|
Τα ασχετα ποστ διαγραφτηκαν ...το ποστ που φιλου Black eagle πηγε σε νεο thread.
Στο ενυδρειο του Κωστα τωρα : Τα λογια ειναι περιττα πιστευω ...με μια τελεια αναλογια sps/lps αλλα και μανιταριων ο Κωστας εφτιαξε ενα πολυχρωμο ενυδρειο που ειναι χαρμα οφθαλμων.... απο οσο τον γνωριζω , ειναι και πολυ καλο παιδι :D Τα συγχαρητηρια μου ... PS Πρεπει Κωστα να σου στειλω λιγη πρασινη,φοσφοριζε caulastrea να βαλεις δεξια στο ενυδρειο ...θυμισε το μου ;) |
Billy ευχαριστώ για όλα :grin::grin: Θα σου θυμίσω γιατί μου αρέσει πολύ!!
|
Παράθεση:
|
Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου αγαπητέ madfdg.
Πολλά και όμορφα κοράλλια. Σου εύχομαι να τα διατηρείς υγιεί και μαζί με τα ψαράκια σου να τα χαίρεσαι. Μπράβο και από μένα! |
Kωστα το ενυδρειο σου είναι ΥΠΕΡΟΧΟ φίλε μου....:smt041:smt041:smt060
Με τον τρόπο που μοίρασες τα sps με lps έχεις πετύχει ένα πανέμορφο πολύχρωμο ΥΦΑΛΟ μπράβο για μια ακόμη φορά Κώστα ....;);) |
Οι φωτογραφιες το δειχνουν ακριβως οπως ειναι .... απλα ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.
Εισαι αρχηγος Κωστα :smt023 ! |
Παράθεση:
Είανι τρελλοί αυτοί οι... Βόριοι... |
Παράθεση:
|
Επειδη το εχω δει το ενυδρειο απο κοντα μπορω να πω οτι ειναι το ωραιοτερο reef που εχω δει ... μετα το δικο μου βεβαια :smt020 :rolleyes: !!!!
Μπραβο ρε Κωστικο για την πολυ ωραια προσπαθεια , τα ψαρια και τα κοραλια σου σφυζουν απο υγεια ... ειδικα αυτα τα γομαρο-tang!!! :D |
Τα συγχαρητηρια μου στον Κωστα, που αν και δεν τον γνωριζω, οπως και πολλα αλλα παιδια απο το GAB, το κοινο μας hobby μας ενωνει και παιρνουμε πολλα ο ενας απο τον αλλον.
Κατι τετοιοι υφαλοι σαν τον δικο σου Κωστα με κανουν και βαζω καθε μερα τα δυνατα μου να βελτιωσω τον δικο μου υφαλο! Πρεπει κανεις να εχει την ευκαιρια να βλεπει ενυδρεια σαν το δικο σου και το GAB ειναι πραγματικα ιδανικο μερος γι αυτο. Τα συγχαρητηρια μου στο φιλο Χρηστο γιατι για μια ακομη φορα απεδειξε τις ικανοτητες του στην επαγγελματικη φωτογραφηση. Ειναι κι αυτος απο μονος του ενας στοχος...οχι φυσικα για πυροβολημα, αλλα...ποιος ξερει, ισως καποτε ερθει η ωρα να φωτογραφησει και τον δικο μας υφαλο...(ελα ρε Χρηστο, μη γελας!...). Καληνυχτω ολο το GAB και ευχομαι ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !!! Θανασης |
Μπραβο Οβελιξ μου :D
|
κωστα, χρήστο, μηπως εχετε καμια φωτο σε μεγαλη αναλιση, να την βάλω φόντο?
κατα προτίμηση 1680χ1050:rolleyes::rolleyes::rolleyes: |
Παληκαρακια ο Κωστας εχει το discovery στο σπιτι του.Απλα αν πατε στο σπιτι του και το δειτε απλα 8α παρεται μια καρεκλα και δεν θα ξεκολατε απο το ενυδρειο.
Δασκαλε κανενα κλαδεματακι θα κανεις να βαλουμε και εμεις στο φτωχο μας ρεεφακι? Σας εχω πει οτι με εχει αναλαβει ο Κωστας.Ειναι ο δασκαλος της Αλεξ/πολης πανω στο ρεεφ |
Άλεξ άστο καλύτερα αυτό το "δάσκαλε" γιατί ξεκίνησε το δούλεμα και δεν το αντέχω!!!:D:D:D
|
Μπράβο ρε μάγκα. :smt041:smt041:smt041
Φιλαράκι ότι και να πει κανείς για το ενυδρείο σου είναι λίγο. Πολύ λίγο. Συγχαρητήρια και από εμένα και είμαι σίγουρος ότι αν πας σε περισσότερα λίτρα, θα κάνεις ακόμα μεγαλύτερα θαύματα.......... :D |
Παράθεση:
|
Δεν μαλώνω ρε!!!Φίλε Σωτήρη σε ευχαριστώ , και πού να δείς κάτι κοσμήματα που έχετε εκει κάτω!!!!!
|
Μακάρι να τα δω και να γνωρίσω και τα παιδιά από κοντά.
Εγώ στον χώρο του θαλασσινού, θα...... προσχωρήσω στα τέλη Αυγούστου με ένα ενυδρείο που υπολογίζεται να βγει περίπου στα 700 λίτρα...... :D |
Μπράβο!!!!Καλη επιτυχία σου ευχομαι:p:p:p
|
Ευχαριστώ πολύ ρε συ Κωστή.
Από όσο έχω καταλάβει, χρειάζεται πολύ διάβασμα, πολύ δουλειά και..... τεράστια υπομονή :D |
Ίσως το πιο σημαντικό είναι η υπομονή (χωρίς να υποτιμώ το διάβασμα)!!!! Αυτή η ρημάδα είναι η πιο σπαστική:smt009
|
Πόσο καιρό σου πήρε ρε συ Κωστή για να ισορροπήσει και να μην παιδεύεσαι???
|
Δεν υπάρχει χρονικό περιθώριο Σώτο! Αν το στήσεις σωστά απο την αρχή και δεν βιαστείς στο στρώσιμο , πιστευω στο 6μηνο θα έχεις ένα στρωμένο απροβλημάτιστο reef!
|
Δε νομίζω να έχω πρόβλημα......... βιασύνης.
Όσο για το σωστό στήσιμο, δόξα τον Θεό, είστε μπόλικοι εδώ μέσα που μπορείτε να μου δώσετε τα φώτα σας :D Δεν είναι και πως δεν έχω ενυδρεία στο σπίτι για να βιαστώ να αποκτήσω ένα. Το θαλασσινό θα είναι μόλις το......... πέμπτο ενυδρείο που θα μπει στο σπίτι. Ήδη ψάχνω να βρω που θα τοποθετηθεί.......... :D |
Χαρα στο κουραγιο σου!!Το θέμα είναι να μην ψάχνεις (αν είσαι παντρεμένος) σπιτι να μείνεις :D:D:D:D
|
Χαχαχαχαχαχαχα............... μπααααααααα.............. μόνος μου μένω. :cool::cool::cool:
Την γυναίκα την έχω....... παρκάρει στην Αθήνα. :D:D:D Οπότε είμαι εγώ και τα ψαράκια μου................ :p |
Παράθεση:
Κώστα για ρίξε καμιά νεα φωτό να δούμε να χορτάσουμε... ;) |
Δυστηχώς ,λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, το ταξίδι στον κόσμο του reef σταματάει τον επόμενο μήνα (ευτυχώς προσωρινά):( Το παρόν κατεδαφίζεται και βγαίνει στο σφυρί (μαλλον κομματια- κομματια).Εως αυριο βραδάκι θα έχω ανεβάσει τιμούλες!Όποιος θέλει πμ (μετά απο το ανέβασμα τιμών) :roll:
|
Κώστα αλήθεια λες ρε φιλε? Δεν μπορείς να κάνεις την μεταφορά?:roll:
Ελπίζω να ειναι πολύ σύντομα η επιστροφή... Αντε και με μεγαλύτερα:cool:!!! |
Ευχαριστώ ρε Νέο!Δεν είναι θέμα μεταφοράς αλλά δουλειάς. θα κάνω διάλειμμα για κανα χρόνο και θα επιστρέψω με νέες δυνάμεις;)
|
Δυναμικά θα ειναι σίγουρα!! Το πιστευω!!! :smt041:smt041 Αντε να δούμε εκείνο το 1000000000αρι που λέγαμε...
Καλό κουράγιο, κυρίως ψυχικά σου εύχομαι στην διάλυση του... |
Να εισαι καλά ρε φίλε :)
|
Α ρε Κώστα... Ευτυχώς δεν είσαι από αυτούς που τα παρατάνε για πάντα...
Πάντως (το ξέρεις και συ...) πάρα πολλοί χομπίστες αφήνουν το reef ενυδρείο. Θες λίγο η κούραση, το χρηματικό, τα τουμπαρίσματα, οι καταστροφές, οι γυναίκες (:D:D:D)... |
κωστα θα ειχα πεσει σε μελαγχολια απο χθες για τα νεα που μου ειπες -και μαλιστα ετσι αποτομα- αλλα επειδη ξερω πως θα ειναι η επανεμφανιση στο χωρο απλα λεω...ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ!!!;)
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board