Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου (http://www.aquatek.gr/vb/index.php)
-   Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων (http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=148)
-   -   Πλατανοφυλλα (http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=93573)

11panos04 24-09-16 20:03

Ενας μια χαρα τη βγαζει,αμα μεγαλωσει τον κανω πάσα αλλου.Τα φυτα με ενδιαφερουν εμενα προς το παρον,γιατι με τα φυλλα ηδη δειχνει φυσικο και μ αρεσει.

delta66 24-09-16 20:09

ΟΚ, αλλον τον ενδιαφερει το χαλικι, αλλον οι πετρες.
Εμενα δεν με ενδιαφερουν τα φυτα, γιαυτο δεν ανεφερα τι θα κανουν πιθανον στα φυτα τα ancistrus. Ιδιως σε μικρο χωρο.
Αντιθετα με ενδιαφερουν τα ψαρια και για αυτα εγραψα. Δεν ειναι υποχρεωτικο να λαβεις υποψιν σου το ποστ μου.

11panos04 24-09-16 21:45

Η τζαβα φερν πρεπει να μπει σε ξυλο ή μπορει να φυτευτει στο υποστρωμα;

kgf12345 24-09-16 23:13

δενεται σε ξυλα,πετρες κλπ.οπως οι ανουμπιες.
υποψην πως οταν ειπα πιο πανω πως αν ο ανσιστρους φαει τα φυλλα θα του κανουν καλο,εννοουσα τα ξερα φυλλα.οχι τα φυλλα των φυτων:D
προς αποφυγη παρεξηγησεων.

κατα τα αλλα συμφωνω με τον delta ,δεν θα επρεπε να τον εχεις σε 30 λιτρα,ακομη κιαν δεν ειναι μεγαλο ειδος.
ισως να τον εβαζα,με την προυποθεση πως καποια στιγμη (σχετικα συντομα)θα εκανα αναβαθμιση στο ενυδρειο.δεν το εγραψα σωστα,αλλα αυτο εννοουσα οταν ειπα πως "δεν ειναι πολυ μεγαλο προβλημα".
δε θυμαμαι να εχω διαβασει η ακουσει για ανσιστρους να τρωει φυτα,αλλα σε αυτα τα λιτρα δεν θα μου φαινοταν περιεργο.ο περιορισμενος χωρος ειναι φυσικο να προκαλει νευρικοτητα και περιεργες συμπεριφορες.

tsala 24-09-16 23:28

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από delta66 (Μήνυμα 966588)
ΟΚ, αλλον τον ενδιαφερει το χαλικι, αλλον οι πετρες.
Εμενα δεν με ενδιαφερουν τα φυτα, γιαυτο δεν ανεφερα τι θα κανουν πιθανον στα φυτα τα ancistrus. Ιδιως σε μικρο χωρο.
Αντιθετα με ενδιαφερουν τα ψαρια και για αυτα εγραψα. Δεν ειναι υποχρεωτικο να λαβεις υποψιν σου το ποστ μου.

Συμφωνω.
Αν σε ενδιαφερουν τα φυτα , ασε μονο τα φυτα και ασχολησου με αυτα.
Η βαλε καποιο ψαρι η ασπονδυλο που να του ειναι αρκετος ο χωρος.

11panos04 28-09-16 11:01

Τα φυλλα ειναι μεσα απ την προηγουμενη βδομαδα και σκουρυναν.Πρεπει να τα βγαλω καποια στιγμη;

no_name 28-09-16 11:05

Καλημέρα,

θα τα βγάλεις όταν αρχίζουν να λιώνουν, αν και εγώ προσωπικά να αφήνω μέσα!!!

Diskus fan 01-10-16 02:08

Παράθεση:

Αρχική Δημοσίευση από kgf12345 (Μήνυμα 966620)
δενεται σε ξυλα,πετρες κλπ.οπως οι ανουμπιες.
υποψην πως οταν ειπα πιο πανω πως αν ο ανσιστρους φαει τα φυλλα θα του κανουν καλο,εννοουσα τα ξερα φυλλα.οχι τα φυλλα των φυτων:D
προς αποφυγη παρεξηγησεων.

κατα τα αλλα συμφωνω με τον delta ,δεν θα επρεπε να τον εχεις σε 30 λιτρα,ακομη κιαν δεν ειναι μεγαλο ειδος.
ισως να τον εβαζα,με την προυποθεση πως καποια στιγμη (σχετικα συντομα)θα εκανα αναβαθμιση στο ενυδρειο.δεν το εγραψα σωστα,αλλα αυτο εννοουσα οταν ειπα πως "δεν ειναι πολυ μεγαλο προβλημα".
δε θυμαμαι να εχω διαβασει η ακουσει για ανσιστρους να τρωει φυτα,αλλα σε αυτα τα λιτρα δεν θα μου φαινοταν περιεργο.ο περιορισμενος χωρος ειναι φυσικο να προκαλει νευρικοτητα και περιεργες συμπεριφορες.

"Σηκώνει" και συζήτηση ΑΝ τα 10 εκ. (Χ 3) δηλαδή... είναι μεγάλο ή μικρό είδος, για τον χώρο των 30 λίτρων; :rolleyes:

kgf12345 01-10-16 19:49

εξαρταται νικο με ποιον συζητας:D
για καποιους σηκωνει συζητηση και το ενα ψαρι σε δεκα και δεκαπεντε λιτρα.οποτε τι να λεμε?:rolleyes:
μεχρι πριν 2-3 χρονια,προσπαθουσε κοσμος να μας πεισει πως ο μονομαχος ζει ανετα σε δεκαπενταλιτρο η δεκαλιτρο και μας λεγανε και υπερβολικους οταν επιμεναμε:rolleyes:
εχουν γινει "επικοι" ιντερνετικοι καυγαδες για το θεμα:D

τωρα εχουν ησυχασει αρκετα οι φωνες τους,αλλα υπαρχει ακομη πολυς κοσμος (εντος του χομπι)που το πιστευει.

Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 09:13.

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board

Page generated in 0,01424 seconds with 10 queries