Παράθεση:
Φίλε ότι προλάβεις πριν το γάμο κ λες στην γυναίκα , με αυτά με βρήκες .. μετά το γάμο δεν έχει τέτοια κόλπα!!! |
Παράθεση:
της γυναικας τις αρεσουν τα ρεεφ....απο τον σακι το πηρε το σπορ....οποτε με βλεπω σε λιγο να κανω ρεεφ....χεχε.. |
χαχαχαχαχα να σου πω επίσης οτι κ μετα το γάμο , το ρολόι των εξόδων πάει αυτόματα 3-4 ωρες πίσω εκτός αν συνοδεύεται κ η γυναίκα αρα υπάρχει αυτόματη σύνδεση με Καϊρο κ όλα ειναι ΟΚ!!!
όσο για το ρεεφ τι να πω... δεν ειναι ολες οι γυναίκες το ίδιο!!! για μερικούς υπάρχει ΘΕΟΣ κ ειναι μεγαλόψυχος!!!! |
Παράθεση:
το θεμα ειναι ομως να την κανω να ασχολειθει...για να μην ειμαι συνεχεια απο πανω εγω.... |
Παράθεση:
Ολα καλα αδερφε... Ολοι λενε για αγαπη... Εγω λεω κ για επικοινωνια, για κατανοηση, για σεβασμο..κ αλλα πολλα Εμεις οι παντρεμενοι παντα πειραζουμε τους υποψηφιους!!! Αλλα μην πειτε οτι δεν μιλησαμε χαχαχαχα , παραυτα σου ευχομαι ολοψυχα...να φτιαξεις το ενυδρειο σου!!!! Κ βεβαια το σπιτικο σου οπως αγαπατε κ το χετε σκεφτει |
Παράθεση:
------------------------- καλημερα παιδια...εχτες με το ψαξιμο που κανω επεσα καπου και ειδα ενα παιδι που εκανε ξυλινο και πολυ πιο μεγαλο....και για μονωση εβαλε liner..αυτο που βαζουν στις λιμνες...οχι πως θα το κανω ετσι...απλα σαν ιδεα το λεω...δεν εδειχνε ομως πουθενα πως το πιανει..και πως βαζει το τζαμι... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
μπα αστο...ειδα τιμες...φευγει το πραγμα... |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Το πλεξι είναι πολύ πιο ακριβό, ξεκινάει απο 25 το τετραγωνικό |
Παράθεση:
|
καλησπερα παιδια...λοιπον σημερα πηρα το κοντρα πλακε...εκοψα τα κομματια και κολλησα το κατω με την μια πλευρα..μπηκαν βιδες..θα περιμενω να στεγνωσει και παω για τα υπολοιπα...φωτο θα μπουν οταν γινει το κουτι...
|
Παράθεση:
Μην ακούμε μόνο λόγια, δώσε έργα στο λαό :D:D |
Παράθεση:
------------------------- μια ερωτηση παιδια..τις τρυπες για το σαμπ...να τις κανω πριν τον πολυεστερα η μετα...? |
Μετα..Ολο μαζι θα το τρυπησεις..
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Αναλογα πως θα κοψεις την οθονη..αν στρωσεις το πανι πριν κοψεις θα ειναι πιο ευκολο το στρωσιμο και πιο δυσκολο το κοψιμο..
|
Παράθεση:
|
Τι εννοείται βρε παιδιά ;
Δημητρη εννοείς πως θα κόψεις τη μπροστινή πλευρά για να μπει το τζάμι ; |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Αλλα σου είχα πει πως τσαμπα κοπο κάνεται, με 4 κομμάτια είναι πιο εύκολο, και μη ξεχασεις το τσερκι στο επανω σημείο, αλλιώς φοβαμαι πως δεν θα αντέξει το κομματι αυτο να κρατήσει τα πλαινα και θα ανοίξει σαν τριανταφυλλο |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
δεν ξερω ακομα...θα παρω τα μετρα μου..αυριο και θα δω... |
6 Συνημμένο(α)
καλησπερα.ετοιμο το κουτι..θελω τα φωτα σας..
στην προτελευταια φωτο,την μεγαλη γωνια πανω να την βαλω η οχι? στην τελευταια φωτο η πιο μικρη γωνια θα μπει... |
1 Συνημμένο(α)
Παράθεση:
σκευτομαι 3 ποντους περιμετρικα απο μεσα...απο εξω ειναι στους 5 οπως το βλεπουμε...αλλα βασικα ειναι 3 που θα πιασει το τζαμι... |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:28. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board