....
ΣΟΥΠΕΡ φίλε Γιώργο!!!ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!
Αλλά την δισκοπάθεια πως την καταπολέμησες???Πες και σε μας τη συνταγή που υποφέρουμε!!!!:D:D:D:D |
Πολύ όμορφο είναι!
Συμφωνώ με τον Dimitris77 για τα φύλλα.. |
πολυ ομορφο Γιωργο μπραβο!:smt023
|
Να το χαιρεσαι Γιωργο πανεμορφο!
|
Nα το χαιρεσαι:)
|
Εχαριστω παιδια!! :p:p
Παράθεση:
Η πολυ κινηση σε ζαλισε ... κοιτα το βιντεακι και τα 2 σκαλαρια φαινονται καθαρα!! :smt016:smt016 Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
ωπα ωπα....κοιταξαμε και αλλα ψαρια εκτος απο δισκους?? :D:D
πολυ ομορφο ειναι και θα το κανεις ακομη ωραιοτερο ;) |
Χθες γεννουσαν τα habrosus ... δυστυχως δε προλαβαινα να τα βγαλω βιντεακι! Οι ροδοστομοι παρακολουθουσαν απο κοντα και κατασπαραζαν τα αυγα τους!!! :smt087
|
Καλημέρα Γιώργο...
και σε εμένα είχαν γεννήσει, αλλά είχαν πολλές κρυψώνες και δεν είχαν πρόβλημα με τους ροδόστομους |
Μολις γυρισα σημερα το πρωι απο τη δουλεια ... ειδα ...
https://www.dropbox.com/s/ehu2ju5nhm...2006.17.21.mov :smt111 |
Αντε και ουριτσες σε λιγο!!Τα χριστουγεννα ηρθαν νωρις :smt111
|
Καλως τα δέχτηκε Γιώργο! :)θα ασχοληθείς η θα τα αφήσεις στην τύχη τους?
|
Αρχισαμεεεεε
|
πολυ ωραιο Γιωργο.μπραβο!τι φυτα εχεις μεσα?βλεπω ενα ozelot αν δεν κανω λαθος. αυτα που ειναι πανω στις ριζες τι ειναι?
|
Δυστυχως σημερα ειδα μια πλημμύρα στο σαλόνι ... Ειδα στη κατω μεριά να εχει δακρύσει και να στάζει με γρήγορο ρυθμό! Αναγκαστικά το άδειασα τελειως μαλλον μπροστα στον πάτο κάπου άνοιξε ... Ολα τα ψαρια ειναι σώα σε ενα 60λιτρο αλλα ειναι μια προσωρινή λύση ... Απελπισία κυριακάτικα παλι καλα που εχω ρεπο σημερα αλλιως θα επέστρεφα και θα τα έβλεπα χειρότερα ... :smt071:smt092
|
Κριμα Γιωργο,και ηταν πολύ ωραιο το στησιμο του ενυδρειου.Καλο κουραγιο με τις επισκευες
|
Γιωργο το ενυδρειο ητανε diy ή απο εταιρια?
Αν ητανε diy ποσο καιρο ετρεχε και με ποια σιληκόνη? Παλι καλά που το προλαβες. |
Jewel ειναι ... Το ειχα παρει απο συγχομπιστα πριν χρονια σε άριστη κατασταση ....
|
Αλλο κακο να μη σε βρει! Επισκευαζεται?
|
Πάλι καλά που το πρόλαβες Γιώργο.
Ειδες αν είναι σπάσιμο ή άνοιγμα της σιλικόνης ; Για αυτό προτιμώ και προτείνω εξωτερικά αλουμινογωνιές, κάτι τέτοια φοβάμαι |
Ω ρε γιωργο μου ξυπνησες μνημες...σε νοιωθω απολυτα παλι καλα που ησουν εκει ,τωρα πας για καινουργιο?
|
Απο τα νευρα μου το αδειασα και το εβγαλα στο μπαλκονι ... λογικα καπου η σιλικονη εχει θεμα κατω στη μπροστινη μερια ... Εχει και η juwel το κατω πλαισιο και δε μπορουσα να δω :smt087
|
........... :(
|
Νόμιζω πως καλυτερα ειναι νατο κολησεις απο την αρχη όλο,εφοσον εχει προβλημα η σιλικονη θα εχει και στα υπόλοιπα σημεια.
|
Ειχα παρατηρησει και κακοτεχνια στη σιλικονη (απο την εταιρια) σε ολα τα τζαμια! Αν και δεν εμφανισε ποτε διαρροη τοσο καιρο τελικα δεν αντεξε ...
Κανονικα θα θελει κολλημα απο την αρχη! :smt092:smt092 Το κακο ειναι οτι τα ψαρια ειναι στιβαγμενα στο 60λιτρο και ηδη η θυληκια σκαλαρινα μας αφησε οποτε αναγκαστικα πρεπει να τα δωσω ... Στην ουσια φτου ξανα απο την αρχη! -+9 |
Παράθεση:
|
Γιωργο αν χρειαστεις πες μου να φιλοξενησω εγω τα ψαρια σου,δεν χρειαζεται να τα δωσεις.Σχεδον δεν εχω ψαρια στο 500αρι:D παρτι θα κανουν.
|
Φανταστικό. Μπράβο σ! Αμαζωνιος πάντα όμορφος:) περιμένουμε σε λιγο νέες φωτό να δούμε πως θα εξελιχτεί !
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 00:27. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board