Εγω παντως, εδω, 6ευρω την βρηκα..
|
Παράθεση:
η braven την εβρισκα 6.50 - 7.00 |
Παράθεση:
|
Αντικατάσταση παλαιάς σιλικόνης
Το αποτελεσμα θα ειναι ασφαλες??? http://www.youtube.com/watch?v=f-gS7gp-ehM
|
Παράθεση:
|
δεν εχω ραγισμα απλα θελω να αλλαξω τις ταλαιπωρημένες σιλικονες απο την ξυστρα τωρα που θα κανω ανανεωση στα παντα
|
Παράθεση:
Καθάρισε όσο μπορείς, βάλε καινούρια σιλικόνη και γωνιές απο έξω, οι γωνιές θα κάνουν όλη τη δουλιά από θέμα στατικής. Οπως δείχνει το βιντεο εγω θα φοβόμουν να το κάνω. Για αυτό προτίμησα τις γωνιές για ενίσχυση. Πόσα χρόνια έχεις το ενυδρείο ? Και όλο αυτό το καιρό ήταν πάντα γεμάτο με νερό ? |
Το εχω 6 χρονια φουλ φυτεμενο και θελω να κανω μια αλλαγη (μεγαλη) εσωτερικα. Δεν θελω να ξεκολλησω τα τζαμια, εσωτερικα μονο να τις αλλαξω θελω.
|
Παράθεση:
|
τις εχω ταλαιπώρησει με την ξυστρα και λεω να τις αλλαξω προληπτικα, οχι λες ε?
|
Μπορεις να τις φας απο μεσα χωρις ομως να περασεις αναμεσα στα τζαμια και να κανεις μια ανανεωση απο μεσα και να βαλεις και λιγο παραπανω για να εισαι σιγουρος(το τρικ με την τηλεκαρτα)
|
κατι τετοιο σκεφτομουν δεν ξερω ομως μην παω για μαλλι και φύγω κουρεμενος
|
Εγω ενα 150αρι τωρα που μολις πηρα και δεν ειμαι σιγουρος αυτο ακριβως θα κανω!
|
Παράθεση:
|
Αυτο ελεγα να κανω στην αρχη για να μην κοβω τις παλιες σιληκονες!Αλλα επειδη το παω για αλλο σκοπο το ενυδρειο αισθητικα θα ηταν χαλια!Και σε ενα φυτεμενο σιγουρα δεν θες να φαινονται!
Βασικος σκοπος παντα ειναι να πιανουν τα χερια σου και να μπορεις να το κανεις! |
Παράθεση:
|
Και γιατι δεν πηρες μαυρες με την μια?
|
παιδια ευχαριστω για ολα
|
Παράθεση:
|
Πλακα με κανεις τωρα ετσι?
10 ευρω εχει εδω η λευκη 6 μετρα και στην κοβουν οπως θες! 14 ευρω εχει η μαυρη,vegge,ασημι,μπεζ και κατι αλλα χρωματα σε απομημηση ξυλου! Στα κοβουν παιρνεις και το υπολοιπο για την αποθηκη! |
Παράθεση:
|
Θανάση διευκρίνισε τους να μην είναι μπαγιάτικες. Πιστεύω πως μετά από τους 6 μήνες στην συσκευασία η σιλικόνη είναι άχρηστη. Τα υπόλοιπα για τις μάρκες είναι Χες@@@ ψηλά και αγνάντεψε. Παίρνω σιλικόνη με τρία ευρο, ελληνική και κάνει θαύματα Το ίδιο εργοστάσιο συσκευάζει και άλλες 6 μάρκες πολύ ποιο ακριβές.
|
Ελεος!ΜΑλλον εκει κατω οι μαστορες και τα μαγαζια ειναι αλλου επιπεδου και πουλαν σε αλλες χρονικες περιοδους
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
Έτσι όπως τα λέει ο Τάκης είναι !! :smt023:smt023 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:31. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board