Μια χαρά!
Όπως σου τα λέει ο κλεό είναι! Το ζευγάρι που πήρες είναι διαπιστωμένο? Έχουν ζευγαρώσει? |
κοιτα δεν το πηρα απο πετ σοπ το πηρα απο παιδι μεσα απο το φορουμ και μου ειπε οτι σιγουρα ειναι ζευγαρι.τωρα αν μου ειπε ψεμματα αυτο δεν το ξερω.
παντως το ενα εχει σκαψει κατω απο μια πετρα και αραζει εκει καποιες φορες δε ν ξερω αν ειναι καποιο σημαδι αυτο. |
Πολύ σύντομα θα δεις και τα μικρά ;)
|
5 Συνημμένο(α)
παιδια τα φυτα δεν τα βλεπω και πολυ καλα τι να κανω.
τι λαμπες τις αναβω καθε βραδυ γυρω στις 8 ωρες |
Εγώ μια χαρά τα βλέπω :D
Οι ανούμπιες δεν πρέπει να είναι φυτεμένες στην άμμο αλλά να τις δέσεις με καμμιά πετονιά πάνω σε μια πετρούλα. Η ρίζα αν είναι θαμμένη στην άμμο θα σαπίσει. Τα φύλλα τους έπιασαν άλγη (βγάλτες και καθάρισε τα απαλά με ένα σφουγγαράκι) επειδή θέλουν σκιά, όχι έντονο φως και μεγαλώνουν αργά. Τι λάμπες έχεις? |
οκ...οσο αναφορα για τις λαμπες δεν ξερω ακιβως τα χαρακτηριστικα παντως ειναι 2 μεγαλες και τις ειχε φτιαξει το παιδι που μου εδωσε το ενυδρειο
|
Παράθεση:
|
δυστυχως εκει που το εχω το ενυδρειο δεν ανοιγει ολο το καπακι για να μπορω να δω τι ακριβως γραφουν οι λαμπες,σε καποια αλλαγη νερου που θα ειναι πιο ελαφρυ το ενυδρειο θα δω ακριβως τι γραφουν.
|
3 Συνημμένο(α)
καλημερα παιδια χθες το πρωι ηρθαν τα χαρουμενα νεα......:D
|
Καλός τα δέχτηκες :)
|
να σου ζήσουν!!!
|
Mπράβο! Τα brichardi τρομεροί γονείς!
|
πανέμορφα ψάρια τα brichardi, να σου ζήσουν :)
|
Από τα λίγα αφρικανάκια που τα έχω απωθημένο! Να τα χαίρεσαι!
|
σας ευχαριστω παιδια να στε καλα απιστευτα ψαρια τα brichardi και πολυ υπερπροστατευτικα απεναντι στα παιδια τους
|
ε ρε πως ζηλευω που δεν μπορω να στησω και γω ενα νταμαρι.
τελευταιες μετρησεις νερου βρυσης ph 7,kh 2,gh 6. δεν πειραζει νανοκιχλιδες..... |
παιδια πρεπει να κανω κατι τωρα με τα μωρα γιατι τα βλεπω και οσα πανε λιγοστευουν,το μονο που κανω ειναι απο θεμα τροφης τους δινω επιπλεον σπιρουλινα τριμμμενη για να μπορουν να φανε.
|
Τι τροφή δίνεις στα ενήλικα?
Για τα μικρά πάρε και καμιά τέτοια http://www.petcumulus.gr/index.asp?p...oduct&pid=1781 |
στα ενηλικα δεν ξερω ποια ακριβως ειναι γιατι οταν τα πηρα μου εδωσε και το παιδι μια τροφη που μου ειπε οτι ηταν 2 διαφορετικες μαζι.παντως ειναι σε μπιλακια και οχι φυλαρακια
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 08:02. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board