:smt041 Κούκλα έγινε μικρέ, μπράβο :)
|
μπραβο φιλε πολυ ομορφο!!!! τις βαλισνεριες μην τις φοβασε, δειχνουν ομορφα... κι εγω θα βαλω αλλα θελω πολλα γλαστρακια :D:D
αν βαλεις κι αλλες βαλε στην δεξια μερα αρκετες να γεμισει ο χωρος εμπρος απο το φιλτρο...:smt052 |
Oντως το στησιμο ειναι πολυ ομορφο.
Οπως και ο χρωματισμος απο τις πετρες;) Εγω το μονο ισως που θα αλλαζα ειναι η θεση τις βαλις. κοινως οχι στο κεντρο αλλα οπουδηποτε αλλου:) Κατα τα αλλα αψογο:smt023 |
ευχαριστω πολυ. και εγω πιστευω πως ομορφηνε. θα βαλω κιαλες φοτο τη κυριακη μαλλον που θα βαλω και τa maingano.
|
νεες φοτο http://img266.imageshack.us/gal.php?...kons640049.jpg. ακουω γνωμες
|
Καλή Χρονιά!
Πολύ όμορφο έγινε :) |
Πολύ καλό μπράβο :smt041:smt041:smt041
|
ευχαριστω παιδια και καλη χρονια. οντως εχει ομορφινει πολυ με την αλγη
|
κουκλι εγινε:smt041
|
μια απορια. δεν θα επρεπε να εχω γεννα? labibo εχω δει 2 ψαρια να κανουν γυρω γυρ κυκλους δηλαδη κυνηγοντας το ενα το αλλο.
τι λετε? |
Παράθεση:
Γιατι εγω σε παρομοια περιπτωση ηταν τα 2 κυριαρχα αρσενικα που απλα επαιζαν μπουνιες:cool: |
Παράθεση:
σιγουρος δεν ειμαι αλλα τι να σου πω. το ενα ειναι σιγουρα αρσενικο για το αλλο ομως δεν ειμαι σιγουρος. οπως και να εχει δεν θα επρεπε να εχω γεννα η ειναι νωρις ακομα? |
???????
|
Παράθεση:
|
ποιο πολυ για τσακομος μου φαινεται:(
|
Πιάστηκαν στόμα με στόμα;
ΥΓ: Μια χαρά πάει το ενυδρείο. :) |
αν ενοεις οταν κανουν σα να φιλιουνται ναι το εχω δει να το κανουν. τι λετε να κανω?
|
Παράθεση:
Έχω δει να ψιλότσακώνονται και θηλυκά άλλα πολύ χαλαρά, στόμα με στόμα όμως μόνο αρσενικά έχω δεί. Είναι όπως πιανόμαστε εμείς στα "χέρια" αυτά πιάνονται στο "στόμα" :grin: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 23:16. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board