Ναι εκει υπαρχει μεγαλη αδυναμια.Πρεπει και αυτοι να βγαλουν το ψωμι τους ομως.;)Σιγα μην τ φτιαξουν αθανατο.Εδω με τ αμαξια τα καινουργια(απο 2004 νομιζω) οταν περνας το οριο τον service αρχιζει και λαλαει....Ολο κλειδωνει ο εγκεφαλος ολο ολο ολο ολο....
|
Καλα ας μην μιλησουμε για τα αμαξια....αστα.Παντως ρε φιλε πιστευω οτι πιο φθηνα θα τους κοστιζε να διορθωσουν αυτο το ελλατωμα παρα να κανουν ολο αυτο το και καλα πλεονεκτημα...
|
Απλα και αυτοι πρεπει να κανονισουν οτι τουλαχιστον δυο τρεις φορες αυτοι που θα εχουν fx5 θα αλλαξουν κλιπσακια.Εκει πονταρουν αυτοι πιστευω.
|
Εχω 2 fx5.
Η μονη φαση που τα εχω δει να κανουν εξαερωση ειναι καμια ωρα μετα απο ανοιγμα-καθαρισμα και επαναλειτουργια. Ξαφνικα δεν το εχω δει πανω απο 2-3 φορες και απο τα δυο. Και τα τρεχω πανω απο 3 χρονια. Περιεργο να σας το κανει τοσο συχνα.Μηπως εχετε κανει καμια ζημια στο καπακι πανω στο σφιξιμο? Το μονο προβλημα ειναι αυτο με τη φτερωτη που ανεφερα στο 1 απο τα 2. Κατα τα αλλα ειναι τα μονα φιλτρα της fluval που δεν εχω κανενα παραπονο. 2 μικρα της εταιριας που εχω θελω να τα φουνταρω..:rolleyes: |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 21:17. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board