Λετε να μας κανουν οι καταστηματαρχες εκπληξη :smt031 :smt031 και να μας τα φερουν αυτοπροσωπος στην κοπη?
|
Η συνάντηση είναι στις 12.
Η κοπή και η κλήρωση θα γίνει μόλις μαζευτούμε. Τι ώρα τελειώνει....αναλόγως με την παρέα και τη διάθεση. Ο κάθε λαχνός θα είναι στην τιμή του ενός ευρώ. |
Ο κάθε λαχνός θα είναι στην τιμή του ενός ευρώ.[/quote]
Μπορειτε να μου κρατησετε 10 λαχνους απο αυτους που κερδιζουν?:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Παντως αν κρινω απο το κλιμα που επικρατει εστω και μεσα απο τον Η/Υ πιστευω οτι θα ειναι ενα πολυ ευχαριστο και εποικοδομιτικο γεγονος. |
Παράθεση:
Η κοπη της πιτας σαν εκδηλωση εχει οριστει στις 12 η ωρα το μεσημερι. Η κοπη της πιτας σαν πραξη θα αργησει σιγουρα, διοτι θα περιμενουμε και μερικους αργοπορημενους, η κληρωση θα αργησει ακομη περισσοτερο!για να εχει σασπενς! Και καλο θα ηταν να μην γινονται αστεια για λαχνους που κερδιζουν,γιατι δεν θα αργησουν οι παρεξηγησεις. Θα εχουμε μια καλπη-κληρωτιδα και απο εκει θα τραβηξουν τους κληρους καποιοι απο τους μικρους εκλεκτους καλεσμενους μας, οπως καθε φορα!!! |
Αν έρθω με την φίλη μου (άσχετη με ενυδρεία) πειράζει; Θέλει να έρθει για βόλτα. :confused:
|
Eίναι όλοι ευπρόσδεκτοι !!!
|
Ευχαριστώ!!!
|
"αλλά και πάλι....όποιος θέλει ενημερώνεται."
πολυ σωστα το ειπες..... |
Παράθεση:
|
Ο ξέδερφός μου φτιάχνει ενυδρείο κρύου νερού, μόνο με φυτά. Ζητά κλαδέματα από μένα, κι εγώ από εσάς! Δεν έχω πολλά να του δώσω!
Ακόμα αναζητώ φυτά από pet shop ή κλαδέματα: utricularia graminifolia hygroryza aristata littorella uniflora echinodorus aquatica hemianthus callitrichoides "cuba" Αν έχει κανείς και φέρει ή μου πει που μπορώ να βρω .... ευκαιρία τώρα που θα 'ερθω στην κοπή, αλλιώς ποιός ξέρει πότε πάλι θα αξιωθώ! |
Εγω παλι ψαχνω vallisneria torta,ludwigia regens, bacoba caroliana και κερατοφυλλο γιατι εδω Κομοτηνη δεεεεεεν.Αν υπαρχει καποιος να φερει στην κοπη τον ευχαριστω απο τωρα.
|
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
Είσαστε όλοι έτοιμοι ;
Μια μέρα έμεινε -+9-+9-+9 |
ναιαιαιαιαιαι......!!!!!!!!!!:p
|
Μενει κανεις κοντα στα κτελ να παμε μαζι;
|
Καταπληκτικα περασαμε για μια ακομα φορα .... νοστιμοτατη και η πιτα!!!!
Οσοι δεν ηρθατε χασατε! Ακους κοπρυτανη...zw Ας ανεβασουν οι αρμοδιοι φωτο για να ζηλεψετε λιγακι :D . Το καλο ειναι οτι συνεχως μεγαλωνει η παρεα και περναμε ολο και πιο ωραια! |
Παράθεση:
|
Παράθεση:
|
sorry παιδες που δεν ηρθα βαλτε καμια φωτο να δουμε και εμεις που δεν μπορεσαμε να ερθουμε
|
Περασαμε ωραια......και αρκετα νεα ατομα......ηταν πολυ ομορφα......αφου κερδισα και ενα φιλτρο.:D
|
Παράθεση:
Για σενα το λέω... |
Αιπιτειδες το κανι.
|
Παράθεση:
|
Στο θέμα μας...
Ποιοι ήταν οι τυχεροί της κλήρωσης??? :D Είδαμε ποιος πήρε το ένα φιλτράκι... :D |
Aς μείνουμε στο θέμα μας παρακαλώ.
|
O aaaool ηρθε απο κομοτηνη κερδισε το φλουρι , φορτωσε το ενυδρειακι και την εκανε λουης...
Μπραβο ρε Τασο ... ελπιζω να ειναι κομπλε το ενυδρειο!!!:smt040 |
Παράθεση:
|
βαλτε καμια φοτο ντεεεεε!!!!
|
καλημερα!!
παιδια να πω με τη σειρα μου οτι περασα πολυ καλα και χαρηκα που γνωρισα πολλους απο εσας που μιλαμε τοσο καιρο τωρα...βεβαια το ιδανικο θα ηταν να ειχαμε γνωριστει ολοι αλλα μεσα σε λιγες ωρες αυτο ειναι αδυνατο! αποκομμενοι εδω στην επαρχια πρωτη φορα ενιωσα (σε πραγματικο χωρο και οχι στο φορουμ) οτι ειμαι με ανθρωπους που μοιραζονται το ιδιο παθος..και οτι δεν ειμαι "εξωγηινος" επειδη με ενδιαφερει η χημεια του νερου και ο κυκλος του αζωτου! ευχαριστω ιδιαιτερα τη lucy για τα φυτα και τα σαλιγκαρακια..το συλλογο για τα δωρα (ημουν κι εγω απο τους τυχερους...) και ολους τους υπολοιπους για τις συμβουλες τους και κυριως την παρεα τους! εις το επανιδειν!!!:smt052 |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 06:13. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board