Περάσαμε πολύ ωραία! Πολύ καλή οργάνωση, μουσική για όλα τα γούστα απο τον αγαπητό Μάριο και φοβερός μπουφές...
Αν και προσωπικά, περίμενα περισσότερους :( ... Όπως μπορείτε να φανταστείτε το βραβείο για την καλύτερη αποκριατικη αμφίεση πήγε στον Μικρό...τι ντύθηκε;;; τι άλλο :rolleyes: ΕΝΥΔΡΕΙΟΟΟΟΟ :D φοβερός! |
Πληροφορίες Διαστάσεις:100X6060εκ Όγκος:360 λιτρα πεντακαθαρο Κατηγορία:blackstoneMALAWI Φυτά:Μπα... Ψάρια / Άλλα είδη:εχει.... αλλα ειναι κρυμενα .Στρες απο τον κοσμο Διακοσμητικά υλικά:πετρες(αφρολεξ με χαρτοταινια τυλιγμενο και βαμενα με μαυρο σπρευ) Οι πετρες ειναι κολημενες με οδοντογλυφιδες (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.)αφρολεξ λεπτοκοκο τριμενο με συρματοβουρτα Φόντο:Γαλαζιο γκοφρε χαρτι Φωτισμός:2χ7 led φακουδακια με εξτρα φωτισμο φακο κεφαλης 5 led Διάρκεια φωτισμού:οσο κραταν οι μπαταριες Φιλτράρισμα:με το καλαμακι Θερμοστάτης:..36.6 οταν εχω πυρετο ανεβαινει και στο 39.. Λίπανση:βοτκα λεμονι Παροχή CO2:περιπου 15 τσιγαρα τη μερα Παράμετροι: pH: Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2): Νιτρικά (ΝΟ3):ουυυυ Αλλαγές νερού:οταν βρεχει Θερμοκρασία:ειπαμε παραπανω Άλλες πληροφορίες:υλικα κατασκευης Φελιζολ 5αρι 100χ60 Κολωνακια 5χ5χ60 τυλιγμενα με χαρτοταινια.Η συνδεση εχει γινει με καλαμακια απο σουβλακι. Τζαμια-χαρτι περιτυλιγματος για γλυκα πιασμενα στα κολωνακια με διαφανη ταινια Φωτογραφία: περασαμε πολυ καλα...:smt041 ευχαριστω για το δωρακι.... |
μικρε εισαι πολυ μεγαλος...πολυ καλος.
|
Χα,χα,χα μικρέ ζωγράφισες !!!
ΥΓ Αυτά τα αγγελάκια....σλούρπ :) |
φαινεται πως περασατε ωραια!!
παντα τετοια παιδια...και στα δικα μας!!! (μικρε εσκισες!!!) |
Ευχαριστω πολυ Κωσταντινα για τα καλα σου λογια, πιστευω ολη περασαμε ομορφα στο παρτυ για την καθαρα δευτερα εχουμε τιποτα
|
επειδη αυτος ο αλητης ο φωτογραφας με αγνοει επιδεικτικα, να του κολησει το κλειστρο και να τοπυ σπασει ο τηλεφακος.
ανεβαζω βιντεο με το υπαρχον υλικο κοπρε...zw |
Είσαι ακράτητας!!! Άκου να μου χαλάσουν τα μηχανήματα..... :smt084
Το Σάββατο στη συνάντηση θα σου φέρω πολύ υλικό... να έχεις να δουλεύεις!!! |
εαν μπορεις φερε και εμενα τις δυο φωτογραφιες της κορης μου :)
|
:smt082:smt082 χαχαχα ...πολύ καλό !
|
Εγώ γιατί δεν είδα βίντεο; :confused: είναι "κρυμένο" ή δεν "ανέβηκε";
|
κοντευει να παρει συνταξη στο youtube...
καπου ηταν ενα ποστ που ελεγε που και πως... για δεστο εδω...http://e-gavros.blogspot.com/ κατεβα λιγο τη σελιδα, θα δεις 3 τυπους σαν ναφυγαν απο festival Woodstock, πατα το βελακι του βιντεο, περιμενε να φορτωσει και enjoy τις...σκατοφατσες μας :D:D:D:D |
εισαι μοναδικος :D
|
Πραγματικά είσαι μοναδικός κι εγώ έστω κι αργά απόλαυσα!!!
Ευχαριστώ ;) |
Μπραβο πολυ καλοοοοοοο!!!!!:grin: :grin: :grin:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:14. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board