Εγώ δεν έβαλα ανακλαστήρες απλώς έβαλα σε όλα τα καπάκια αυτοκόλητο καθρέφτη από το praktiker!Κάνει πολύ καλή δουλειά!ΙΜΟ.Δες και αυτή τη λύση!
|
τι ειναι ο αυτοκολητος καθρεπτης; σε ποιο τμημα το βρισκουμε; τι κοστος εχει;
ειναι επιπεδος η κοιλος; |
7 Συνημμένο(α)
Κοιτα τις φωτο για να καταλαβεις(φαινεται η αρχικη υποδοχη,η προσθετη βαση που κουμπωνει στην υποδοχη αλλα και η ταιστρα πως μπαινει απο πανω);)
Επισης το εξτρα φωτιστικο μαζι με τα 3 πλεον(μικροτερα) καπακια ειναι αυτο http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...2&t=temartic_e με Τ8 φωτισμο και αυτο http://www.aquaristikshop.com/cgi-bi...7&t=temartic_e με Τ5 ;). Εμενα ειχε και λαμπες μαζι....:grin:(δεν ξερω αν εχει κανονικα..) Επισης εχω παρει και τους αντιστοιχους ανακλαστηρες οι οποιοι εχουν και κλιψακια και για Τ8 και για Τ5 οπως προειπα. |
Παράθεση:
Παράθεση:
αρα το ενυδρειο<ριο 180> ερχεται με 90watt φωτισμο και μπορω να βαλω αλλα 90 με το μαραφετι του λινκ ετσι...πολλες θα ειναι βεβαια 4 λαμπες δηλαδη 180watt ,3*45 περιπου θα ηθελα εγω αλλα αποτι καταλαβα τετοια λυση εργοστασιακη δεν παιζει ε? κατι αλλο η ταιστρουλα αυτη ειναι καλη?λιγο πισω τεχνολογικα μου φερνει... |
Αν μιλας για το 180αρι τοτε τα προσθετα καπακια δε σου κανουν!!
Αυτα ειναι για επιφανεια 100χ50 , 120χ50 και 150χ50...ενω εσυ εχεις 100χ40cm... Tωρα για την ταιστρα.Ταιζει δυο φορες/ημερα με 6 ωρες διαφορα και μπορει να συνδεθει με αεραντλια ;). Σιγουρα δεν ειναι eheim αλλα κοστιζει και πολυ λιγοτερο.. |
οκ σευχαριστω για ολα;)
|
Παράθεση:
|
Αυτη του Lidl δε την ξερω...
Παντως αν και επωνυμη αυτη της Juwel και μενα δε μου γεμισε το ματι ... Ωστοσο την πηρα,αν και δεν την χρειαστηκα και η μονη χρηση που εγινε ηταν για να δω οτι δουλευει ;) |
εχει κανεις αλλος θεμα με το καπακι και συγκεντρωση αλλατων;
πιο συγκεκριμενα ας υποθεσουμε οτι ανοιγω το μπροστινο καπακι, ολοι οι υδρατμοι που εχουν συσωρευτει απο την κατω μερια με το που ανοιξει το καπακι τρεχουν προς το κεντρο και πλυμμηριζει το αυλακι που εχει για να ακουμπαει το καπακι, τα νερα στεγνωνουν εκει και ηδη βλεπω ασπρα σημαδια |
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 12:41. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board