Θα παρακαλουσα ολα τα μελη, να βαλουν το μπανερακι σε οσα ποιο πολλα φορα μπορουν και συμμετεχουν, ετσι ωστε να γινει και καλυτερη διαφημιση του περιοδικου
|
Παράθεση:
(στα σχετικά περί υπογραφής) http://www.aquatek.gr/vb/announcement.php?f=23 (αλλά και αλλού) απαγορεύεται γενικώς η διαφήμιση!!! Εκτός εάν δεν ισχύουν τα αναγραφόμενα περί διαφήμισης στο υπόμνημα του Ahar... Μήπως να περιμέναμε την επίσημη τοποθέτηση των mod... Πάντα καλά, Caverman |
Νομιζω οτι ειναι σαφης ο διαχωρισμος διαφημισης εμπορικων προιοντων και διαφημισης του περιοδικου του συλλογου.
Καθως και στο ζητημα των υπογραφων, το μπανερ ειναι συμμαζεμενο. Απο μενα κανενα προβλημα. |
σε μερικα φορα δεν επιτρεπετε η διαφημιση...εννοειται και δε θελω να βρει κανενας τον μπελα του...
αλλα σε αυτα που επιτρεπετε....:) why not...? :) |
Αντιγράφω:
Παράθεση:
Το περιοδικό όταν διατείθεται σε κατάστημα έναντι τιμήματος είναι εμπορικό προιόν (ΙΜΟ). Όταν διατίθεται στον σύλλογο (έναντι συμβολικού τιμήματος στα μέλη ) νομίζω πως όχι. |
Οταν προκειται για την προωθηση του συλλογου μας, εστω και εξαιρεση να το πουμε επιτρεπεται, νομιζω.Αν ειναι δυνατον τωρα, Κωστα μου, μην το χαλασουμε, παμε να κανουμε μια προσπαθεια.
|
να το πω αλλιως, το σπιτι μας διαφημιζουμε...
|
Παράθεση:
|
Μα δεν διαφώνησα...και φυσικά ούτε πρόθεση να χαλάσει κάτι υπάρχει....
Επισήμανση έκανα, και η τοποθέτηση του Tolis ότι "από την πλευρά του δεν υπάρχει πρόβλημα" το ξεκαθάρισε για όλους μας πιστεύω. Πάντα καλά, Caverman. |
Περιοδικό Ν.12
Τελικά τα βρήκα με τον Παράσχο.:rolleyes:
Από μεθαύριο (λογικά) θα έχω το Ν.12...... Για παλαιότερα τεύχη ελάτε σε επικοινωνία μαζί μου. |
μπραβο κωστη :smt041:smt041:smt041
|
Παράθεση:
Φιλικά Κώστας :smt041 |
και βεβαια κων/νε μας,μολις τα παραλαβουμε...!!
***εκ των υστερων και αφου καταλαβα οτι ενοχλησε η πλακα του κωστη(azores),και επειδη απουσιαζει ο ιδιος σημερα και για μερικες μερες παρακαλω τους υπευθυνους να σβησουν το επιμαχο χιουμοριστικο σχολιο για μενα... ευχαριστω,και ζητω συγνωμη δημοσιως απο οποιες κυριες θιχθηκαν. νομιζω οτι κατι τετοιο Σιγουρα δεν το θελαμε. την καλησπερα μου. |
Η πλακα (ως συνοδευτικη στην απαντηση του) δεν ενοχλησε. Η συνεχεια στην πλακα θεωρηθηκε απλα απαντησεις εκτος θεματος και σβυστηκε.
*edit* και η πλακα μετα απο αιτημα κυριών σβυστηκε. |
απο πετ-σοπ αζορες......
μολις παραλαβαμε το νεο τευχος (νουμερο 12) του περιοδικου ''ΕΝΥΔΡΕΙΟ''.:smt041:smt041:smt041
οσοι πιστοι παρακαλω ,μπορουν να προσελθουν να το παραλαβουν αμμεσα...!!!! ευχαριστω..!!:smt052 |
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 10:23. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board